Събота, 27 Април 2024, 14:41

Предстоящи срещи от осмия кръг на АФЛ Ботевград

13 Януари 2018, 13:10
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1852 2


В неделя (14 януари) ще се проведат срещите от 8-ия кръг на АФЛ Ботевград. Тази седмица, кръгът е заформен от доста интересни мачове, а любителите на аматьорския минифутбол със сигурност няма да останат разочаровани.

Първи играят Светкавица и Север. Тимът на Преслав преименува своето име и вече ще се слави под друго такова - Север. Тази октриваща среща на кръга ще бъде от изключително значение и за двата отбора. Преди този двубой, Север и Светкавица заемат съответно 3-то и 4-то място, като разликата помежду им е само точка. Определено и двата тима ще имат достатъчен стимул да спечелят, което пък носи след себе си почти сигурно зрелище за зрителите. Начален час - 12:00ч.

По програма втори трябваше да играят Фантастико ( Враца) и Черното лале, но двете страни са постигнали договорка срещата да бъде отложена.

В третия двубой един срещу друг се изправят Сименс и Сенсата. Отново дерби между фирмите, в което са замесени два приятни за гледане отбора. Сименс впечатлява този сезон, докато Сенсата не се слави с особено добра форма напоследък. Когато има дерби между фирмите обаче, всичко може да се очаква, затова предпоставките за интересен двубой също са налице. Начален час - 13:00ч.

Четвъртата среща е между Изток и Микроак. Отново се очаква тежък сблъсък и за двата отбора. Тимът на Микроак се представя блестящо до момента, докато Изток показва до голяма степен непостоянство. В мач като този обаче, статистиката е просто цифри, а на терена реалността е друга. Начален час - 14:00ч. 

В петият двубой ще играят Зелинград и Сириус 1. След като записа първа победа, отборът на Сириус 1 ще гони нови три точки, укрилен от дебютната си победа миналият кръг. Съперник обаче е коравият тим на Зелинград, който вече показа, че винаги се бори до последно в своите мачове. Начален час - 15:00ч.

Последната среща ще бъде представена от Сириус 2 и Мургаш Врачеш. Единственият мач, който може би не буди особен интерес сред неутралния зрител. Очакванията са за резонна победа за Мургаш Врачеш, с която те да продължат непобедимата си серия. Начален час - 16:00ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.





Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Януари, 10:09

    Отложете кръга ,помислете малко за здравето на момчетата.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Януари, 18:57

    Джика е почистил цялото игрище

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete