Събота, 27 Април 2024, 13:35

Предстоящи срещи от пети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград

31 Март 2018, 21:03
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1803 5


Тази неделя (1 април) ще се проведат двубоите от 5 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград. Интригата през тазгодишната кампания продължава да се заплита, след като миналата седмица станахме свидетели на сензационни резултати. Битката за призовите места ще бъде жестока, а същото се очаква и за финалния спор при отборите на дъното.

Първата среща между Сириус 1 и Сенсата се отлага.

Във втория двубой се изправят Север и Сириус 2. След като тимът на Север допусна изненадваща загуба срещу аутсайдера Бичкиите, в лагера на "зелените" се наблюдава известно подобрение. Поражението показа верния път на момчетата, които постигнаха и престижно равенство срещу доста добре представящия си е отбор на Фантастико (Враца). По всичко изглежда, че символичните домакини ще бъдат изявен фаворит в предстоящия мач. Съперникът в лицето на Сириус 2 показва приятна игра и съдържа не малко потенциал в редиците си. В последните мачове обаче по една или друга причина, дублиращия тим на Сириус  така и не успя да вземе нищо от противниците си. Предстои да разберем дали Север ще покаже истинското си лице или пък Сириус 2 ще предизвика нов крах сред противника си. Начален час - 13:00ч.

Третата среща ще бъде може би най-интересният мач за деня. Отборите на Микроак и Фантастико (Враца) ще излязат в пряка битка за третото място. Напоследък тимът на Микроак се представя повече от блестящо и гази всички наред. Фантастико пък стъпи накриво миналата неделя и загуби много ценни точки, които могат да костват на тима класиране в челната тройка. Предстои много вълнуващ сблъсък, в който със сигурност напрежението ще бъде опънато до краен предел. Предпоставките за хубав футбол и жестоко съперничество са налице, остава само да видим дали двете страни ще оправдаят очакванията. Начален час - 14:00ч.

В четвъртия двубой ще играят Бичкиите и Изток. Сериозна метаморфоза претърпя отборът на Бичкиите, след като записа 2 поредни успеха в последните си 2 мача и закономерно измести Сириус 2 от предпоследното 11 място. Достатъчно мотивиран и укрилен от последните си успехи, тимът на Бичкиите със сигурност ще даде всичко от себе си, за да запише трети пореден успех. От другата страна обаче стои един доста стабилен съперник в лицето на Изток, който може да направи мисията невъзможна, стига да разгърне пълния си потенциал. Начален час - 15:00ч.

Предпоследната среща за деня ще бъде между Сименс и Мургаш Врачеш. Миналият кръг отборът на Мургаш стъпи накриво и допусна загуба срещу прекия си конкурент за спечелването на титлата. По всичко изглежда, че в лагера на миналогодишния шампион няма място за грешки, а тимът на Сименс ще бъде най-потърпевш от това, приемайки тежкия удар на своя съперник . Начален час - 16:00ч.

Срещата между Черното лале и Никсметал Груп също се отлага.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (5)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 23 Март, 18:13

    Tocno teka neka dase igrae bravo venh dase rehite

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 23 Март, 21:52

    Мургаш почваме ги до сега се базикахме това ви беше бои до припадане

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Март, 08:50

    почвате със снежни топки :)

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 31 Март, 23:19

    Кои ви каза че мача на лалелетата се отлага няма да се отложи защото лалето неса са гласни и мач ще има

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 1 Април, 21:00

    Микроак - Фантастика как са свършили

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (46)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete