Събота, 27 Април 2024, 14:43

Предстоящи срещи от седми кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград

21 Април 2018, 12:48
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1793 10


Тази неделя (22 април) предсти да се изиграят двубоите от 7 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград.

В първи мач за деня излизат Бичкиите и Мургаш Врачеш. Миналогодишният шампион загуби изненадващо от отбора на Изток миналата седмица, но след като подаде жалба ДК реши да присъди служебна загуба за отбора на Изток. Причината бе, че тогава налице бяха нарушения на правилата, по-специално участие на играч, който  през първия полусезон бе записан в друг отбор от лигата. Така тимът на Мургаш Врачеш се измъкна от трудната ситуация, в която бе попаднал и сега сякаш въпросителните около първото място малко по малко започват да избледняват. Въпреки всичко предстои важен мач и за двата отбора. Бичкиите водят ожесточена битка на дъното, докато съперникът им пък има нужда от задължителна победа, за да гарантира втората си титла. Предстои да разберем дали ще има нова изненада или отборът на Мургаш този път ще бъде безкомпромисен. Начален час - 12;00ч.


Във втората среща излизат Микроак и Сенсата. Традиционното фирмено дерби винаги създава предпоставки за зрелищни футболни битки, очакванията за предстоящия сблъсък са не по-различни. Тази година и двата отбора показват израстване и се представят доста по-добре от обичайното. Тимът на Микроак е почти сигурен финалист в топ 3, а отборът на Сенсата пък се намира само на 2 точки от 4-ия и заема едно доста престижно място. В мачове като тези емоциите са гарантирани, предстои да видим дали двата отбора ще оправдаят очакванията. Начален час - 13:00ч.


Третият двубой е между Сименс и Фантастико (Враца). Отборът на Фантастико е големият фаворит в срещата и излиза за задължителна победа срещу скромния си съперник, който в последно време съвсем забрави за добрите си игри по-рано през сезона. Врачани продължават да гонят място сред първите три отбора, като ще се надяват на издънка от страна на Микроак, за да окажат напрежение върху основния си конкурент за 3-ото място. Начален час - 14:00ч.


Четвърти помежду си играят Сириус 1 и Черното лале. Един срещу друг се изправят два приятно представящи се отбора, които обаче имаха доста трудности сред изявите си и това респективно се отрази на временното подреждане. Сириус 1 и Черното лале се намират точно един след друг в класирането, което говори достатъчно само по себе си за двете страни. Отборите излизат за честта си в неделната среща, а това често се превръща в зрелищни футболни двубои. Начален час - 15:00ч.


Предпоследният двубой за деня е между Изток и Север. Въпреки че сензационната победа на Изток бе записана като служебна загуба, настроението на символичните домакини ще бъде приповдигнато след подвига, който сътвориха. Отборът на Север няма кой знае с какво да се похвали, като видно личи, че тимът този сезон просто показва съвсем друго лице. Въпреки безспорните факти, в съперничеството между два традиционни отбора, участващи във всяко издание на лигата, шансовете за интригуващи срещи винаги на са налице. Начален час - 16:00ч.


Кръгът закриват отборите на Сириус 2 и Никсметал Груп. Битката ще бъде между двата полюса в подреждането - дъното и върхът. Отборът на Никсметал Груп ще търси задължителен успех, с който да продължи да поставя под напрежение основния си конкурент за първото място - Мургаш Врачеш. Още повече, че след служебната победа за миналогодишният първенец, шансовете на Никсметал Груп понамаляха и всяка грешка би значела край на интригата за първото място. На другата вълна тимът на Сириус 2 показа характер във всичките си срещи до момента, като успя да затрудни всеки един отбор, който се изправи срещу него. Предстои да видим дали момчетата на Сириус 2 ще успеят да окажат съпротива на съперника си, или Никсметал Груп ще изрази ясно надмощието си и ще продължи да се бори за титлата на лигата. Начален час - 17:00ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (10)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 21 Април, 13:55

    В първи мач за деня излизат Бичкиите и Мургаш Врачеш. Миналогодишният шампион загуби изненадващо от отбора на Изток миналата седмица, но след като подаде жалба ДК реши да присъди служебна загуба за отбора на Изток. Причината бе, че тогава налице бяха нарушения на правилата, по-специално участие на играч, който е записан в друг отбор от лигата. Така тимът на Мургаш Врачеш се измъкна от трудната ситуация, в която бе попаднал и сега сякаш въпросителните около първото място малко по малко започват да избледняват. Въпреки всичко предстои важен мач и за двата отбора. Бичкиите водят ожесточена битка на дъното, докато съперникът им пък има нужда от задължителна победа, за да гарантира втората си титла. Предстои да разберем дали ще има нова изненада или отборът на Мургаш този път ще бъде безкомпромисен. Начален час - 12;00ч.

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 21 Април, 13:56

    Причината бе, че тогава налице бяха нарушения на правилата, по-специално участие на играч, който е записан в друг отбор от лигата. Този играч е бил записан в друг отбор след което отдавна отписан и записан в отбора на Изток научете фактите тогава пишете тези статий

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 21 Април, 13:57

    Какъв мач Изток - Север ? Изтока преустановиха участие в лигата не пишете , противното след като самите вие знаете ,че мач няма да има !

  • Отговори (3) (0)
    4. добавен от: Анонимен 21 Април, 17:00

    Murga6 sme6nicite

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 21 Април, 18:22

    И лалето се отказва от тая порнографска лига и другите да се отказзваъ да останат никс метал нали са шампииони

  • Отговори (0) (3)
    6. добавен от: Анонимен 21 Април, 21:58

    murga6 hampion ole ale

  • Отговори (3) (0)
    7. добавен от: Анонимен 22 Април, 09:55

    ebati shampionite slujebni shampioni s ceco jalbata jalka rabota :D 2murgash too jalbari :D

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 22 Април, 20:55

    Nau4i se kak se pi6e NIKSMETAL Sme6nik.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 22 Април, 21:12

    Otkazvat se zaradi pornografiata na CeCo.

  • 10.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete