Събота, 27 Април 2024, 15:33

Предстоящи срещи от седмия кръг на АФЛ Ботевград

5 Януари 2018, 13:12
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1632 0


След зимната пауза заради коледните и новогодишни празници, Аматьорска Футболна Лига - Ботевград се завръща с пълни сили. Срещите от 7-ия кръг ще се проведат в неделя (07 януари).

Кръгът откриват отборите на Мургаш и Зелинград. Мургаш е непобеден до този момент в надпреварата, а тимът на Зелинград няма записана победа. Дали серията на миналогодишния шампион ще продължи, ще разберем в неделя от 12:00ч.

Още във втория двубой се очертава и дерби, което ще бъде заформено от Преслав и Изток. Отборът на Преслав се намира на втората позиция, докато момчетата от Изток показват колеблива игра. Без съмнения обаче, в мач като този и двете страни ще вложат всички усилия, за да спечелят. Срещата е с начален час 13:00ч.

В третия мач за деня излизат отборите на Фантастико (Враца) и Сименс. Това определено ще бъде мачът на приятните изненади в тазгодишната надпревара. Отборът на Фантастико се представя повече от добре, като по всичко изглежда ще се бори за призовите места, които дават право на участие в турнирите Лига България и Шампионска лига. Тимът на Сименс пък се радва на серия от много добри мачове, записвайки 2 победи, една от които беше над сериозен съперник в лицето на Черното лале. Интригата е налице, а срещата започва в 14:00ч.

Четвърти ще играят Сенсата и Микроак. "Фирмено" дерби очаква всички привърженици, а зрелището е гарантирано, когато става въпрос за това съперничество.  Не пропускайте мача с начален час 15:00ч.

Петият двубой е между Черното лале и Сириус 1. След шокиращата загуба от Сименс, момчетата от Черното лале ще гонят бързо връщане в надпреварата. Съперникът им в лицето на Сириус 1 обаче също ще бъде мотивиран да спечели, тъй като тимът все още се лута в търсене на първа победа. Срещата започва в 16:00ч.

Последният мач за кръга ще бъде между Сириус 2 и Светкавица. Отборът на Светкавица впечатли с изразителната си победа миналия кръг над Микроак, а сега ще опита да продължи победната си серия срещу последния в класирането. Начален час на срещата - 17:00ч.

Статистика, голмайстори, програма и класиране може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete