Събота, 27 Април 2024, 10:30

Предстоящи срещи от шести кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград

13 Април 2018, 13:39
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1637 7


Тази неделя (15 април) предстои да се изиграят двубоите от 6 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград. След като миналата седмица срещите бяха отложени поради Великденските празници, сега напдреварата се завръща с пълни сили. Освен шестте двубоя от АФЛ Ботевград, зрителите ще могат да наблюдават и среща от 1/16 Финалите на Лига България между Паста (Габрово) и Фантасико (Враца) от 12:00ч.

Първи за деня ще играят Фантастико (Враца) и Сириус 2. В пряката си битка за 3-ото място отборът на Фантастико не се яви и служебно загуби от Микроак. Това значително намали шансовете на врачанския тим за попадане в челната тройка. От другата страна отборът на Сириус 2 отново показа характер и бе на крачка да победи един от традиционните и много опитни участници в лицето на Север миналият кръг. За пореден път обаче малко не им достигна и записаха поредна загуба. Битката за последното място също се очертава доста жестока, като в нея са въвлечени 3 отбора и със сигурност всеки един от тях ще даде максимума от себе си до края. Предстои да видим дали тимът на Фантастико ще се върне към победния път или пък ще подпечата своето падение с нова загуба срещу непретенциозния отбор на Сириус 2. Начален час - 13:00ч.


Във втората среща се изправят Черното лале и Сименс. Символичните домакини успяха да стабилизират представянето си в последно време, докато съперникът им в лицето на Сименс се намира в доста лоша форма. Евентуален успех за Черното лале, което може би звучи и съвсем логично предвид представянето на двете страни би дало увереност на отбора, но така или иначе "лалетата" нямат шансове за кой знае какво по-добро класиране. Мотивацията би следвало да бъде много по-голяма в състава на Сименс, които изглежда ще бъдат застигнати от своите конкуренти в битката на дъното. При победа символичните гости ще могат да са една идея по-спокойни, а и все пак вече победиха веднъж този съперник по-рано, така че шансовете им са налице. Начален час - 14:00ч.


Третата среща е между Мургаш Врачеш и Изток. Два от традиционните участници в надпреварата, които по пътя на логиката е съвсем нормално да сътворят завързан двубой. Миналогодишният шампион е опрян до стената, след като основният му конкурент за първото място е на 6 точки, но и с два мача по-малко в актива си. Мургаш Врачеш ще има нелеката задача да се справи с един от най-опитните отбори в лигата - този на Изток. Въпреки че през тази кампания момчетата от Изток не успяват да покажат истинското си лице, в мачове срещу лидерите винаги мотивацията е на 100 процента. Предстои изключително интересен двубой, който може да бъде решаващ за първото място. Начален час - 15:00ч.


Четвърти помежду си играят Сириус 1 и Север. Когато тези два отбора са замесени в ситуацията, неведнъж сме се убеждавали, че интригата винаги е налице, още повече когато се изправят един срещу друг. Въпреки че нито Сириус 1 нито Север имат някакви надежди за попадане сред най-добрите три в надпреварата, тези мачове са от изключително значение. Най-вече отборите ще бъдат мотивирани да покажат добра игра и да защитят името и честта си. Точно затова смело можем да твърдим, че зрителите ги очаква сериозен двубой, който със сигурност има какво да предложи на свой ред. Начален час - 16:00ч.


Петата среща ще бъде може би най-очакваната сред програмата за 6-ия кръг. Отборите на Никсметал Груп и Микроак излизат в мегасблъсъка на седмицата. Двете страни посрещат този важен двубой с равен точков актив, което още повече нажежава обстановката. Тимът на Никсметал има два мача по-малко, докато момчетата от Микроак имат една отложена среща. По всичко изглежда, че освен прекият спор помежду им, мачовете, които предстои да бъдат изиграни също ще имат голяма тежест в крайното класиране. Преди сблъсъка между Никсметал Груп и Микроак и двата отбора се намират във върхова форма. Залогът е много голям, затова несъмнено ни предстои едно вълнуващо преживяване, което без съмнение ще окаже сериозно влияние върху по-нататъчните събития в надпреварата. Остава само да видим кой ще надделее в неделната "битка на титаните". Начален час - 17:00ч.


Кръгът закриват отборите на Сенсата и Бичкиите. След подновяването на надпреварата, тимът на Сенсата има само една победа от 4-те си изяви на терена. Бичкиите пък изненадващо се вдигнаха и с 2 победи успяха да се вдигнат от дъното. Този път обаче срещу тях ще действа головата машина Радослав Зарев, който и тази година е в пряката битка за голмайсторския приз. Предстои да видим дали опитът на Сенсата и звездата в отбора им ще им помогне да се доберат до успеха или пък Бичкиите ще сътворят изненадата отново. Начален час - 18:00ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (7)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Април, 07:05

    Аиде лалето ще запишат победа тоя мач и фенките са много ....

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Април, 22:27

    Лалето да не са прекратили участитето си в лигата ?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Април, 21:45

    Мургаш са подали жалба срещу Изток

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 16 Април, 22:00

    Защо?

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Април, 22:23

    заради вратарят Дилов , който от 3 мача насам играе за Изток ,но явно е уплашил Великите сили от 2Мургаш :D

  • Отговори (1) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Април, 22:33

    Еми като изпуснаха питомното, сега гонят дивото , търсят под вола теле.. Вече и извън терена трябва да се борят за да удържат 1вото място..което се изплъзна, сега те чакат никсметал да сбърка

  • Отговори (1) (0)
    7. добавен от: Анонимен 17 Април, 10:22

    Дежавю

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete