Събота, 27 Април 2024, 12:42

Предстоящи срещи от трети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград

10 Март 2018, 11:36
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1573 0


Утре (11 март) ще се проведат двубоите от 3 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград.


Октриващата среща е между Север и Бичкиите. Символичните домакини излизат като изявения фаворит, след като се върнаха към победната серия след последните си лоши резултати. Техният съперник в лицето на Бичкиите заема последното място и поне към момента изглежда, че с нищо няма да затрудни опонента си. Начален час - 12:00ч.

Втори ще се изправят Сименс и Никсметал Груп. Изключително важен успех в миналия кръг над тима на Фантастико изстреля Никсметал Груп на втората позиция. Укрилени от доброто си представяне, символичните гости ще търсят нов задължителен успех, с който да затвърдят преднината си. Начален час - 13:00ч.

В третия двубой ще играят Фантастико (Враца) и Сириус 1. Символичните домакини имат да наваксват за допуснатата загуба миналата седмица, затова ще играят на 100 процента. Техният съперник обаче със сигурност има какво да доказва в големите мачове и за тях мотивацията ще бъде не по-малка. Предстои да разберем дали Фантастико ще се върне към победния път или пък Сириус 1 ще постигне голям успех и ще обърка плановете на опонента си в битката за призовите места. Начален час - 14:00ч.

Четвърти помежду си се изправят Черното лале и Изток. Със сигурност не най-добрата кампания и за двата отбора. Въпреки че в последните си мачове и двете страни спечелиха, от тях се очаква много повече с оглед традициите и възможностите им. Предпоставките за завързан дувбой са налице, единствено предстои да разберем кой ще надделее в така наречената битка за честта. Начален час - 15:00ч.

Предпоследната среща за деня ще бъде между Мургаш Врачеш и Сенсата. Миналогодишният шампион продължава да поддържа комфортен аванс и за момента уверено крачи към втория си триумф. Тимът на Сенсата пък показа доста добри игри напоследък и засулжено се нареди плътно до топ отборите. Остава само да видим дали момчетата на Сенсата са готови да постигнат голям успех или пък да бъдат поредния отбор, който ще бъде пометен от вихъра на Мургаш Врачеш. Начален час - 16:00ч.

Кръгът закриват отборите на Микроак и Сириус 2. Тимът на Микроак води ожесточена битка за влизане в тройката, докато съперникът им в лицето на Сириус 2 тепърва се обиграва и навлиза в ритъм. Това предполага, че символичните домакини ще бъдат максимално улеснени и ще успеят да грабнат нови важни три точки. Все пак отборът на Сириус 2 ще опита да затрудни максимално своя противник, след като след първите два мача от втория полусезон се видя, че тимът има потенциал. Начален час - 17:00ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete