Събота, 27 Април 2024, 14:39

Предстоящи срещи от втория кръг на АФЛ Ботевград - втори полусезон

24 Февруари 2018, 11:19
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1793 6


В неделя (25 февруари) предстои да се изиграят двубоите от 2-ия кръг на АФЛ Ботевград - втори полусезон. След като миналата седмица бяха поднесени доста изненади, започва да става все по-интересно.

В откриващата среща излизат Сименс и Север. Отборът на Север успя да се върне в правия път, след като миналата седмица победи и сега със сигурност ще търси нови три точки, които ще бъдат от изключителна важност. От друга страна тимът на Сименс занижи нивото на играта си, но все пак продължава да оказва сериозна съпротива на всеки, срещу който се изправи. Начален час - 12:00ч.


Втори помежду си се срещат Мургаш Врачеш и Сириус 1. Миналогодишният шампион записа първата си загуба миналият кръг и сега отборът се нуждае от победа. Формата на Сириус 1 обаче дава сериозни предпоставки зрителите да станат свидетели на още един оспорван двубой, точно както беше миналият между Сириус 1 и Микроак. Дали тимът на Мургаш ще покаже шампионски дух и ще се върне към победната серия или пък Сириус 1 ще утежни състоянието на "сините" предстои да разберем. Начален час - 13:00ч.


Третата среща е между Микроак и Бичкиите. Символичните домакините успяха да вземат тежкият сблъсък срещу Сириус 1, а също така и постигнаха друга победа в отложен мач срещу Сименс. Така отборът на Микроак бързо бързо навакса своя пасив и вече "диша във врата" на другите кандидати за призовите места. Тимът на Бичкиите пък записа тежка загуба от аутсайдера Сириус 2 и вече се намира на дъното, а поне засега изблици за промяна няма. Начален час - 14:00ч.

В четвъртия двубой ще играят Изток и Сенсата. И двата отбора отлично познават своите възможности, а те не са никак малки. Все пак тимът на Сенсата има леко предимство, след като символичните гости се намират в по-добра форма и все още са в битката за челните места. Мачове като този са мачове на честта, следователно предстои да видим завързана битка, чийто победител ще се определи в неделя. Начален час - 15:00ч.

Предпоследната среща ще бъде между Черното лале и Сириус 2. Отборът на Черното лале продължава да дълбае своята пропаст, в която не спира да затъва. Тимът на Сириус 2 пък записа сензационни първи три точки миналата седмица, а сега "жълтите" със сигурност ще бъдат крайно мотивирани да докажат, че победата им не е била случайна. И двете страни имат достатъчно поводи да хвърлят всички усилия, за да спечелят. Точно затова, прогнозите са за изключително оспорван двубой, чийто изход ще бъде много важен за отборите. Начален час - 16:00ч.

Кръгът се закрива от нов мегасблъсък между топ отборите на първенството - Никсметал Груп и Фантастико (Враца). Преди директния си мач, двата тима са с равен актив от точки, като и двете страни имат мач по-малко. Миналият кръг момчетата от Враца постигнаха значим успех, побеждавайки непобедения до този момент отбор на Мургаш Врачеш. Една такава победа освен че носи много ценни три точки, със сигурност засилва самочувствието  и увереността на отбора. Предстои изключително вълнуващ сблъсък, който може да даде голям тласък на победителя в битката за челните три места. Начален час - 17:00ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 14:07

    Кацара титуляр .Без Къцето няма победа.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 14:45

    lapkai.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 16:06

    утре ще е студ

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 17:14

    Да се отменят мачовете в тоя студ несе издържа

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 21:22

    4- мекица

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 23:26

    TOVAE SPORT ZA MAJE NE ZA JENI AKO I UTRE OTMENQAT SREHTITE TOVAE SAMATA PROSTOTIQA NEKA SE ZABAVQAVAME

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete