Неделя, 28 Април 2024, 09:06

Предстоящо: Георги Христов ще изнесе концерт в Ботевград

25 Август 2014, 09:31
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1517 0


Градът е поредната спирка от Националното турне на певеца - 2014

Поредният концерт на Георги Христов в рамките на Националното му турне - 2014 е на 21 октомври в Ботевград. Събитието ще се състои в Народно читалище „Христо Ботев”. Началото е от 19.00ч. Билети могат да се заявят  директно от екипа на Георги Христов, а през септември тръгват в продажба и в мрежата на Eventim BG, впоследствие - и на касата на читалището.
По време на своето шоу най-големият глас в родната поп музика ще изпълни част от своите хитове и няколко нови песни.
Преди броени дни Георги Христов направи ретираж на последния си до момента албум – “Golden Ballads” – „Още те обичам” (2012). Успоредно с това той продължава работата по новия си диск, който ще включва само нови заглавия и е планиран да излезе на музикалния пазар до края на годината.
Националното турне на Георги Христов – 2014 обхваща над десет града в страната. До момента певецът се срещна с почитателите си от Каварна, Варна, Пловдив и Бургас. В програмата на есенния лъч от турнето му присъстват още градовете Плевен /14.10./ и Русе /23 октомври/. Информация за останалите предстоящи концерти до края на годината ще бъде публикувана своевременно на официалната фейсбук страница на музиканта (https://www.facebook.com/George.Hristov.Official).
Галаконцертът в София ще се състои на 26 ноември /сряда/ в зала 1 на НДК от 19.00 ч. Билетите са в продажба на касата на НДК и в разпространителската мрежа на Eventim BG. На спектакъла ще бъде официалното представяне на дългоочаквания нов албум на певеца, издържан в стил мелодичен поп.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete