Четвъртък, 2 Май 2024, 18:18

Предстоящо: "Младежки фестивал - Етрополе 2014"

13 Август 2014, 15:22
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2096 1


Инициативна група „Мога“ и Община Етрополе ви канят най-любезно на четвъртия ежегоден „Младежки Фестивал Етрополе“ 2014.

Целогодишно красивият балкан на Етрополе и Стара планина, приветства туристи от България, Европа и цял свят, с изобилие от райски кътчета за отдих и почивка. Хижи, манастир, водопад, язовир, са малка част от местата, които всеки може да посети в малкото градче, сгушено в полите на планината.

Всяка година в края на лятото, Етрополе предлага на посетителите си безплатен двудневен фестивал на открито, имащ за цел да събере малки и големи и да направи края на отпускарския месец август незабравим. Тази година датите са 29 и 30 август.

Фестивалът, обърнат към всички възрастови граници, и тази година ще предложи програма, в която има за всекиго по нещо. Колоездачна обиколка, туристически поход, детски куклен театър, музикални и артистични работилници, спортни турнири, кино на открито, палатков лагер, зона за отдих и много други интересни занимания, включени в тазгодишния “Младежки Етрополски Фестивал”.

Разбира се, фестивал без концерти не минава, затова и тази година, посетителите ще могат да се насладят на творчеството на изгряващи и вече доказали се музиканти от България. В двете вечери на фестивала ще свирят Ревю, Миленита, The Pomorians, Raja&The Band, Breakpoint, Mucho Martinez and Bros, GingerHead, Bunta and 5 o'clock, BassHazard b2b D-Mental и DJ Fiks.



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete