Четвъртък, 16 Май 2024, 15:31

Прекрасен коледен базар в СОУ "Хр. Ясенов" Етрополе (Снимки)

17 Декември 2013, 23:18
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2339 3


Чудесна организация и творчество, в пълния смисъл на тази дума, можеха да видят всички, които присъстваха на официалното откриване на коледния базар, организиран от СОУ ”Хр. Ясенов” тази вечер от 17.00ч.
Една коледна приказка, която бе събрала в себе си безкрайно много творения на изкуството от различно естество - ето това можеше да се види във фоайето на първия и втория етаж в училището, където  учениците от 1 до 12 клас показаха какво значи реализирана идея и желание да направят Коледата истинска и изпълнена с чудесно настроение. На различните щандове можеше да се види своеобразно преливане на: невероятни кулинарни творения, ароматен чай, плодове, красиво изрисувани картички, коледни украси, сурвачки, изплетени покривки и салфетки, играчки, бижута, дискове с музика, късметчета, снимки и каквото още може човек да си представи. Всичко това стана факт, благодарение на голямата подкрепа на всички родители и  близки на учениците от СОУ”Хр.Ясенов”, които дадоха всичко от себе си, за да направят коледния базар толкова богат и чрез който да се реализира идеята на колектива за закупуване на нова озвучителна техника за актовата зала. Коледният базар ще продължи и през следващите два дни в училището, а на 20.12.2013г. от 16.00ч. ще бъде разположен и във фоайето на НЧ ”Тодор Пеев-1871” преди началото на Коледния концерт.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Николай Милчев 18 Декември, 12:35

    Браво на децата! Постарали са се.

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 18 Декември, 15:01

    Чудесни неща ,страхотна подготовка и много красиви изработки на всичко

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 18 Декември, 23:34

    Дано остане традиция,защото наистина доста красиви неща,а най-важното е идеята и участието на децата!Браво! Поздравявам учителките,които с желание и търпение изготвяха и помагаха да се случи всичко това!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (243)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete