Петък, 19 Април 2024, 03:39

Пресечена е дейността на група, занимавала се с разкомплектоване на крадени автомобили

10 Юли 2013, 09:35
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1973 0


При спецоперация в Елин Пелин е пресечена дейността на група, занимавала се с разкомплектоване на крадени автомобили
 Трима са задържани в хода на акцията, проведена от служители на ОДМВР–София и РУП–Елин Пелин и под наблюдението на прокурор от районната прокуратура в града.
 
 Специализирана полицейска операция срещу противозаконното отнемане на моторни превозни средства проведоха криминалисти от ОДМВР – София, съвместно с колегите си от РУП-Елин Пелин. Действията са осъществени под прякото наблюдение на прокурор от Районна прокуратура – Елин Пелин.
В хода на спецакцията е извършена проверка в къща в в с. Долна Малина. В прилежащия към постройката гараж, в момент на разкомплектоване на противозаконно отнет лек автомобил „Фолксваген Голф“, са задържани трима – В.В. /25 г./ от Елин Пелин, Т.Т. /19 г./ от София и криминално проявения С.Д. /62 г./ от Враца.
При последващите процесуално-следствени действия са установени части и вещи от други три автомобила, противозаконно отнети на територията на София. В хода на допълнително проведените действия по разследването в гориста местност до с. Побит камък и в гараж в с. Априлово са открити още два автомобила марка “Фолксваген”, също обект на кражба в столицата и обявени за общодържавно издирване
Тримата задържани остават в ареста за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по пълното документиране на цялостната престъпна дейност на тримата продължава.
 
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete