Четвъртък, 16 Май 2024, 19:38

При изключителен интерес премина днешният турнир по стрийтбол

24 Септември 2016, 18:56
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2697 4


При изключително голям интерес протече днешният турнир по стрийбол, който се проведе на баскетболните площадки до зала „Георги Христов“ в Ботевград. Интересът бе не само от страна на записали се, но и площадките се изпълниха с много фенове на спорта.
Участниците в турнира бяха разпределени в три възрастови групи: момчета до 16г. - 6 отбора, момчета над 16г - 10 отбора и момичета (без възрастови ограничения) – 6 отбора. Записалите се в мъжката възраст бяха разпределени в 2 групи по 5 отбора, които играха на принципа всеки срещу всеки.
 
Безспорен шампион в турнира стана отборът на Ценко Наков, Данаил Христов и Георги Христов. Победителите получиха абонаментни карти за домакинските мачове на БК Балкан за сезон 2016/2017г. Класираните на второ място ще се сдобият със спортна екипировка, осигурена от „Красико Спорт“ – фирмата, която облича и мъжкия отбор на Балкан. Третият отбор получи баскетболна топка.
 
При момчетата до 16г. най-добри бяха тройката Николай Иванов, Костадин Лазаров и Тодор Симеонов. При момичетата шампион стана тимът на Карина Константинова.
 
„Доволни сме, че турнирът протече при такъв интерес и се радваме, че се получи една добра игра. Винаги може и по-добре. Единственото, което се оказа проблем, бе това, че записването на отборите продължи до последния момент - непосредствено до започването на надпреварата, и това попречи на по-добрата организация. При бъдещи турнири ще приключим записванията още предния ден“, коментира президентът на УС на Балкан Михаил Михайлов.


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Септември, 14:44

    Къде ви е снимката на първите до 16 години

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Септември, 16:57

    Haaaa,nqkoi tursi slava tuk!Ami qvnone ste bili simpatichni i zatova sa vi propusnali :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 25 Септември, 21:08

    Kade sa po malkite "balkanec" mai naistina nishto nestava ot vas.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 26 Септември, 08:45

    Вземете пример от село Правец . Там са наслагали знаци забранен престоя и паркирането и на полицаите е наредено да следят за спазването на знаците в града .
    Това може да се приложи и при нас . Но трябва да се размърда полицията . Я поразпитайте малко колко глобени има за неправилно паркиране в Правец - много са и се спазват вече знаците това всеки го знае .
    Гавалюгов вземи пример от Правец и Правчанската полиция .
    Поставете знаците и следете за спазването им .Това може да се върши и от онези новоназначените с черните ризки - батманите ....
    Ако направиш Синя зона доста народ ще разочароваш , а ще ти коства и много пари .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete