Събота, 4 Май 2024, 04:01

Прием в ПГ по керамика –Гара Елин Пелин

2 Юни 2017, 14:13
(2) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 2691 2


Дизайнер
Обичате изкуството, умеете да рисувате, искате да се реализирате в сферата на дизайна— овладяването на тази професия е за вас. Училището има сключен договор с Националната художествена академия, с чиито преподаватели учениците ще се срещнат в своето обучение, като най-добрите ще продължат образованието си с предимство.
Приемът по тази професия е след VІІ клас. Приемът след VІІІ клас в това направление е за специалност "Декорация на силикатни изделия”.

Електротехник
Завършилите специалността могат да работят като:
Електротехник в предприятие-монтаж, ремонт и поддръжка; Проектант на ел.инсталации; Конструктор; Електротехник в подстанции и електроцентрали, поддръжка на електрообзавеждането.
Приемът по тази професия е след VІІ клас.

Системен програмист
Вълнува ви света на технологиите, искате да се реализирате в IT сектора, където стартовата заплата е завидна, искате да продължите образованието си в Техническия университет, с който училището има сключен договор за сътрудничество и негови преподаватели ще обучават учениците по част от предметите? Заповядайте в нашата гимназия, която предлага специалност “Системно програмиране” заедно с още две училища в страната “ТУЕС” - София и ПГ по КТС—Правец.

Успешното завършване на учениците по тези специалности се удостоверява с диплома за средно образование и свидетелство за професионална квалификация.

Училището разполага с много добра материална база и кадрови ресурс. Формира извънкласни дейности, в зависимост от интересите на учениците. Осигурява учебни практики на реални работни места и в лабораториите на висшите учебни заведения, с които има сключени договори за сътрудничество—НХА, ТУ, ХТМУ—София. Предлага общежитие за нуждаещите се.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete