Събота, 18 Май 2024, 15:01

Приемната на Дирекция „Социално подпомагане” в Ботевград вече е защитена с гишета

19 Март 2016, 13:08
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1956 37


След дългогодишна работа в директен контакт с гражданите на общината служителките в Приемната на Дирекция „Социално подпомагане” в Ботевград вече са предпазени от този дискомфорт. Нещо повече жените работиха дълги години в условия на реална опасност от физическа саморазправа и психически стрес, които бяха част от работния процес. Това е и причината за текучеството в този отдел. Приемната обслужва майки, кандидатстващи за получаване на детски добавки, социално слаби граждани и хора с трайни увреждания.

Заграждението е поставено преди повече от една седмица по инициатива и на свободна воля от страна на Стоян Иванов (общински съветник), който посещава Приемната през февруари и се натъква на дискомфорта, при който са поставени да работят жените. Не се поколебава и съвсем безвъзмездно решава да помогне за разрешаването на проблема, който стоял от години.

„Станах свидетел на инцидент в този отдел и бях крайно учуден, че тези служителки работят при такива условия – свободен достъп до техните бюра. Имайки предвид контингента, с който работят в нашата община, се възмутих и реших да направя едно малко дарение. Тази предпазна стена смятам , че ще ги защити за в бъдеще не само от посегателства, но и от заразни или инфекциозни заболявания, характерни за зимния период”, това каза пред „Балканец” Стоян Иванов. 


Източник: В-к "Балканец"

Коментари (37)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Март, 13:34

    Да се сигнализира веднага минисъерството

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Март, 13:34

    Стоенчо си прави евтин пр

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 19 Март, 13:37

    Те пък нали са много работни мързи ги да дишат тея търтеи

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Асан Куртров 19 Март, 13:56

    Добре го е направил човекът.Тъкмо и клиентите няма да се наслаждават на ред и красота.Дали му е дошъл реда на сухия фикус,който отлежава вече 5-6г.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Март, 13:56

    tova e dobre...nema da se vijda kolko e NEpodredeno...tova sa jeni...

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 19 Март, 14:08

    Поздравления за този общински съветник,все пак това е един жест на внимание към служителите, защото в последните дни освен обидни думи към хората работещи в общината друго не се прави,това е присъщо само в България,тук думите "благодаря "и "извинете "вече не се употребяват за съжаление!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 19 Март, 14:12

    Отвратително, в нормалните държави данъкоплатците имат пряк контакт със служителите, какво значи ,,контигента,, ..... това са хора.
    И служителите получават пари за да обслужват тези ХОРА, а не да си разхождат токчетата и прическите до дирекцията и обратно.
    Абсолютно грешна и просташка налгаса за отношенията служител /данъкоплатец.
    Да не говорим, че ако работещите имат нужното академично образование, трябва да могат да се справят с конфликти и стресови ситуации. В тези специалности се учи психология, етнология и т.н.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 19 Март, 14:18

    Подкрепям номер6 и номер 8.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: анонимен 19 Март, 15:05

    Мързелите сега вече се уредиха , да се чекнат на столовете без да ги виждат,тоя съветник да иде в гората да се огражда някой се е отървал от тия плоскости и дай да си пишем актив, ей в цял свят няма заграждане а пряк достъп, комунистическа диктатура съветник как не те е срам да показваш отгоре на всичко публично лудостта си, бягай в гората направи по някоя обиколка на Пирин, Стара планина, Родопите, Рила и тогава ела в общината

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete