Петък, 17 Май 2024, 13:32

Проблеми с машините и опашки за гласуване

4 Април 2021, 10:46
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1068 4


Технически проблеми с машините в част от секциите в Костинброд - "забиват", спират да работят, а техниците, които отстраняват проблемите стават свидетели на вота на гражданите. За това голяма част от гласоподавателите предпочитат хартиена бюлетина, заради несигурността с гласуването с машина. В същото време пред големите секции има и опашки от по 10-15 души. Създадена е организация по допускане по един за гласуване, дезинфекция, мери се температура.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: С.Георгиев 4 Април, 11:49

    Така. Да поясня!!!! Относно техниците и че виждат вота на гласоподавателите. Нека бъде ясно че, вота от машините е QR код!!!! Никой не може да види вота, както и никой не седи покрай гласуващите когато са до машината. Моля Ви не давайте лъжливи изказвания и информации без да сте се запознали подробно как стоят нещата!!!!!

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: С. Пенева 4 Април, 13:38

    Днешния ден за всички ни е труден , моля за търпение и разбиране ! За жалост няма как да няма опашки тъй като сме в условия на пандемия , колегите през равен интервал правят дезинфекция с цел да запазят вашето здраве ! Във въпросната секция , машината е абсолютно изправна и работи цял ден без проблем !

    • (0) (0)
      1. добавен от: Дани Борисова булсат 000758290 5 Април, 00:24

      Напротив, техниците ми видяха номера на гласуване, когато машината заби!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Костинбродси селянин 5 Април, 06:57

    Тъй Костинброд са само пияници и ниско интелигентни хора които освен да се надуват и да се мислят за нещо повече от останалите за нищо друго не стават един пирон не може да забият а пък Соня убиеца и убиеца на пътя кмета има който виж някакъв си заместник блокира който освен да създава проблеми на хората от нищо друго не може да направи си представям колко пари са лапнали тия мазните бели тикви където са в общината

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (246)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete