Вторник, 14 Май 2024, 22:47

Продуктите „Green World” от днес в „Кулинария ГУРМЕ”

10 Април 2017, 19:44
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1504 2


Презентация на китайски хранителни добавки, лечебни гъби, турмалинова серия на „Green World” представи днес Николай Димитров в „Кулинария ГУРМЕ” Ботевград. Магазинът е известен с богата си гама био-продукти, както и с възпитаването на клиентите към природосъобразен начин на живот.

Идеята на презентацията бе да покаже на присъстващите ползите, които човек може да придобие от употребата на хранителните добаваки “Green World”. В тях е преплетена китайската философия за 5-те елемента (огън, вода, земя, дърво и метал), посочи Николай Димитров. По думите му „Green World” се основава на медицина, която е съществувала отпреди 5 хиляди години и за това време е доказала действието си. Продуктите съчетават в себе си както традиционната китайска медицина, така и съвременните технологии, за да могат да бъдат достъпни до всеки отделен човек.
Независимо от това, че фирмата е прохождаща в България, има вече много привърженици. Според Димитров, който лично използва продуктите, основната им сила е профилактиката. „Тези , които възприемат идеята за профилактиката, за да може тялото им да стои здраво по-дълги години, се обръщат към нас”. Капсулите „Кордицепс плюс” са продуктът, който наистина е най-широко предпочитан сред хората. Той е съставен от гъбата Кордоцепс, Жен Шен и рога от елени. Това е комбинация за повишаване на имунитета, с насоченост към белите дробове и бъбреците, заяви дистрибуторът. Продуктът е широко използван и от китайските спортисти.

От днес „Кулинария ГУРМЕ” предлага нова услуга за своите клиенти – доставка до всеки дом на пакет от здравословни продукти през съответния месец. Пакет ИМОНОМИЯ- 16 лв, Пакет ФЕМИЛИ – 30 лв и Пакет ЗДРАВЕ – 25 лв. Във всеки един от тях има и по един продукт – подарък. Как можете да се възползвате от този вид услуга? Като посетите магазина на ул.”Рила” 14 и попълните форма за заявка.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (4) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Април, 20:51

    Това чиста реклама ли е или само така изглежда?

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (50)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete