Петък, 3 Май 2024, 13:57

Прогноза за 14 юни, четвъртък

13 Юни 2012, 15:37
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 2662 0


Времето ще се разхлади, дневните температури ще се понижат с 5 - 6 градуса. Атмосферното налягане ще се повиши до стойности малко над средните за месеца.
През нощта с усилване на вятъра от северозапад в страната ще започне да нахлува малко по-хладен въздух и главно в Централна България ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Вятърът ще бъде от северозапад, запад, в Северна България и най-източните райони до умерен.
Дневните температури ще се понижат с 5-6 градуса; максималните ще бъдат между 26 и 31 градуса. Неустойчиво време в централните райони от страната и планините, където ще има и по-интензивни превалявания и гръмотевици. Повече слънчеви часове ще има над западната част от страната.
По Черноморието ще духа умерен северозападен вятър. Ще има променлива облачност. По северния участък ще превали. Почти без валежи ще остане по южното крайбрежие. Дневните температури ще са от 24 до 28 градуса. Температурата на морската вода е по-ниска на север, до 24 градуса на юг, а вълнението на морето ще е слабо 1-2 бала с тенденция към края на деня да се поусили.
Ще захладнее и в планините. Вятърът ще бъде умерен и силен от север. В предобедните часове ще превалява в старопланинския район, но след обяд ще превали и прегърми и в Рилородопската област. Дневните температури ще се понижат на 1200 метра надморска височина до около 18 градуса, на 2000 метра - до 10-11 градуса.
В петък и събота времето ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще отслабне. Дневните температури ще се повишат с 1-2 градуса и максималните в събота ще са между 28 и 33 градуса.
Източник:www.vremeto.bg

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete