Петък, 3 Май 2024, 09:27

Програма на мероприятията в чест на патронния празник на ОУ "Васил Левски" гр.Правец

8 Февруари 2013, 11:28
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3306 4


По повод патронния празник на училището, ОУ "Васил Левски" организира поредица от мероприятия в чест на Апостола.

От 6 до 8 февруари се провежда Художествен конкурс "Нашата България". С получените рисунки ще бъде подредена изложба в училищното фоайе. 

На 11 февруари от 12.30 часа  ще се проведе състезание по Лъвски скок - финали.

На 12 февруари се предвижа Тържествен час на класа от 13.10 ч., по време на който ще бъде направена презентация за Васил Левски и ще бъде внесено знамето.

На 13 февруари е организирано състезание по краснопис с начален час 12.30 ч. От 14.00 часа пък ще започне Баскетболна среща с учениците от ОУ  "Н.Й.Вапцаров"-Ботевград.

На 18 февруари е Тържеството пред паметника на Апостола в двора на училището от 17.30 ч. Веднага след това ще започне Спектакъл за Левски: Представителна изява на клуб "Актьорско майсторство" по проект "Успех".

По повод патронния празник  ще бъде издаден в. “Училищен живот”- Представителна изява на клуб "Млад журналист" по проект "Успех" с ръководител преподавателката по български език и литература Пенка Славчева.  Празничният брой е пълноцветен и луксозен. Той ще бъде подаряван на всички гости на тържествата на основното училище. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 8 Февруари, 11:43

    Щом я докарахме до там да проавим тържества по повод обесването на апсстола на свободата Васил Левски нищто добро не чака България.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 8 Февруари, 12:47

    nqma li koi da q izrita nai-nakraq tazi penka slavcheva. oskati hilqdi deca kato uchitel po literatura i bg.ezik. samata tq govori na gabrovski dialekt. aman ot protejeta na tozi i onzi. pensionerkite navan.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 8 Февруари, 16:08

    Номер 2, явно и ти си осакатен от някоя учителка по български, щом пишеш на латиница и с правописни грешки! Разбор не мисля да ти правя, само ще ти кажа, че имената в българския език се пишат с главни букви! А относно Пенка Славчева - едва ли има по деен учител в Правец от нея! Заслужава аплодисменти за всички тържества, които подготвя от години насам! И да поясня - не съм нейна ученичка или родител на неин ученик, за да се подмазвам, не я познавам лично, а просто имам странични наблюдения. Така че по-малко злоба ще ти се отрази добре!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 08:57

    Съгласен съм с №3. И двата коментара изглежда са от хора, които не са стъпвали в училище. Ако познават П. Славчева и нейната работа с учениците да напишат конкретно кои деца е осакатила.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete