Сряда, 1 Май 2024, 22:04

Програми за енергийно обновяване на сгради, подобряване на инфраструктура, подкрепа на бизнеса и земеделските стопанства - акценти от предстоящата информационна среща в Драгоман

12 Октомври 2022, 09:42
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 617 0


Екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ-София) ще проведат на 19 октомври 2022 г. (сряда) от 11:00 часа в заседателната зала на община Драгоман (ул. „Захари Стоянов“ № 26, гр. Драгоман) информационна среща на тема „Отворени и предстоящи възможности за финансиране на проекти до края на 2022 г.“. Участието в събитието е напълно безплатно.

По време на информационната среща ще бъдат презентирани програми за енергийно обновяване на жилищния и нежилищния сграден фонд, както и възможности за финансиране на единични мерки за енергия от възобновяеми източници (ЕВИ) в еднофамилни сгради и многофамилни сгради. Ще бъдат представени отворени и предстоящи мерки за подобряване на различни видове инфраструктура в общините. В програмата са включени и възможности за подкрепа на бизнеса и земеделските стопанства. Предвидени са и мерки, насочени към образователни, социални и културни институции и граждански организации.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (203)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete