Неделя, 5 Май 2024, 05:17

Пролетно почистване на парка в Драгоман

5 Април, 14:32
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 613 3


Община Драгоман организира двудневно пролетно почистване на парка на 5-ти и 6-ти април. В първия ден се включиха кметът на Драгоман – Андрей Иванов и служителите от общинската администрация, като сборният пункт бе в 8,00 ч. пред сградата на Общината.

През петъчния ден е събрано огромно количество разградими и неразградими отпадъци /пластмаса, хартия, найлони/. Прави се изхрастване и се отстранява от детските площадки разрушената и изгнила противоударна настилка.

Кметът припомни, че за парка има нов проект за обновяване и реконструкция, като в него се предвиждат ограда и видеонаблюдение.

В акцията се включиха председателят на ОбС Драгоман – Моника Георгиева, както и общинските съветници Денислав Милушев и Росен Модев, който бе довел и 9 –годишния си син.

„Водени от убеждението, че добрият пример е заразителен, приканваме жителите на Драгоман да се включат в почистването на парка през утрешния почивен ден и те от своя страна да дадат добър пример на своите деца и младите хора. Паркът е на всички нас и грижата за него е наша обществена отговорност“, категоричен бе общинският съветник Росен Модев.



Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 5 Април, 15:45

    Има си служби за това, защо искате да губите времето на гражданите. Дайте да ви вършим на всички работата при това безплатно, времето на балъците свърши.

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 5 Април, 16:50

      "Накарай мързеливия на работа, да те научи на акъл!"

    • (0) (0)
      2. добавен от: Анонимен 5 Април, 21:29

      Ами ела ми окоси двора на къщата направи основно почистване, вътре и вън,естествено безплатно нали така обичаш,да те яздат безплатно, и да не забравиш да изчистиш и сградата на общината, СЪЩО БЕЗПЛАТНО.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete