Събота, 18 Май 2024, 11:07

Простреляха момче в Ябланица. Извършителят в ареста

5 Септември 2016, 17:06
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 3108 6


Мъжът, прострелял непълнолетен младеж в землището на с. Ябланица, е задържан за 72 часа и привлечен като обвиняем за три престъпления. Разследването по случая започнало на 2 септември, когато малко след 13 часа в полицията се получил сигнал за прострелян в гърба 16- годишен младеж в землището на с. Ябланица.Полицейските служители изяснили, че потърпевшият е помагал на свои познати при регламентиран дърводобив и е бил ранен при произведени изстрели по товарния автомобил, с който са превозвали дървата. Младежът е транспортиран в болнично заведение с прострелна рана в гърба. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура в Своге.
 
В хода на незабавно предприетите оперативно- издирвателни действия, проведени от криминалисти от РУ- Своге и ОДМВР- София, е установен и задържан извършителят на престъплението- В.В. от София. Намерено и иззето е и самоделното огнестрелно оръжие, използвано от него. В хода на разследването е установено, че 29- годишният мъж е извършител и на още едно престъпление. Около 20 часа на 1 септември е произвел изстрели по лек автомобил, паркиран пред частен дом в с. Ябланица, счупил е прозорците от лявата страна на автомобила и е срязал гумите му, а минути по- късно е прострелял и два коня в центъра на селото.
 
След събрани достатъчно доказателства за виновността му В.В. е привлечен в качеството на обвиняем и с постановление на Районна прокуратура- Своге на обвиняемия е наложена 72- часова мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: анонимен 11 Септември, 23:35

    И много ми е интересно какво ще направи родната Милиция и Прокуратурата в Своге ,където не знаят къде се намират.Намирисва ми на случая в Осеновлаг където рецидивист уби момче и експертизата е ,че е починал от сърдечна недостатъчност.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Иванов 12 Септември, 17:46

    Тъпи анонимен, родната милиция си свърши работата. Сега съда е на ход. А в Осеновлаг, също си свърши работата а експертизите се правят от съдебна медицина. Хубаво е малко да попрочетеш , кой с какво се занимава и тогава да коментираш. А иначе от компа е лесно, там си велик... с маструбацията.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: ИВО 12 Септември, 19:40

    1 ви обичам те искам да ти направя бебе а ега не си ялова

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Любопитков 14 Септември, 20:34

    Абе балканец, защо? от 10 дена несе пише нищо за Своге.Можеби Своге изчезна от картата??? А дано!!!!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 15 Септември, 08:39

    Да хванем по някой дилър в чест на първия учебен ден. Или ще чакаме да ги видим по дърветата.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Аххах 6 Октомври, 16:33

    5- а на бас, че се друсаш ✌

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete