Петък, 3 Май 2024, 07:53

Работна среща на преподаватели от ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров” по Програма Еразъм+

28 Ноември 2016, 12:28
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2037 0


В периода от 21.11.2016 до 23.11.2016г. в Частното училище по международни отношения и връзки с обществеността –  Прага, Чехия се проведе работна среща с учители от ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров” – Ваня Стаменова, учител по английски език и Цанка Маркова, преподавател по история и цивилизация, по програма „Еразъм+“.
Припомняме ви, че от тази учебна година златаровската гимназия участва в програма „Еразъм“, по която ще се осъществява обмен с 4 европейски държави.
На срещата се обсъдиха основните дейности и срокове за изпълнение на задачите по проект „Доброволчеството като полза – предприемачество”. Той включва  основни Ключови дейности: "Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики (КД 2)", дейност „Стратегически партньорства”, сектор „Училищно образование”. Целта на проекта е да развие предприемачески умения у учениците с помощта на метода за учене чрез работа, както и да повиши нивото на финансова компетентност, комуникационни и презентационни умения и способност за работа в екип. В проекта освен чешкото училище участват още Морско училище „LEONE ACCIAIUOLI” – Ортона, Италия и Технически колеж „Mihail Sturdza” –Яш, Румъния.
Нашите ученици ще посетят  още Румъния и Турция, а гимназията ще бъде домакин на третата работна среща през ноември 2017г. Следващата работна среща между учители и ученици ще се проведе през март 2017 в гр. Ортона, Италия.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete