Четвъртък, 2 Май 2024, 12:49

"Ракитин" (Трудовец) се върна към победите с тежък разгром над "Спортист" (Нови хан)

8 Май 2021, 21:09
(3) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1489 2


Мъжкият футболен отбор на "Ракитин" (Трудовец) се върна с гръм и трясък към победния път след тежък разгром над "Спортист" (Нови хан). Трудовчани тотално обезличиха своя съперник и му нанесоха тежко поражение с 10:0 в мач от 16 кръг на А ОГ София - Изток. Двубоят се игра на стадион "Ракитин" в Трудовец и бе своеобразен пример за надмощие от страна на домакините, които от първата до последната минута не изпуснаха инициативата и бяха категорични в играта си.

Отборът на "Ракитин" демонстрира превъзходството си още през първото полувреме. Домакините влязоха в мача много дейно и активно и бързо разпечатаха вратата на гостите. Миролюб Георгиев даде началото на головата акция след броени минути на терена, а след него мисията бе продължена от Костадин Насков, който също се разписа. Резултатът класически направи Християн Джуранов, а малко след него Антон Димитров разпечата вратата на съперника за 4:0. Георги Дончев записа името си сред голмайсторите за 5:0, а 6:0 на почивката оформи отново Антон Димитров с второ попадение в мача. 

Логично след паузата интригата тотално се бе изпарила. С началото на второто полувреме Християн Джуранов записа второто си попадение в мача - 7:0. След него Костадин Насков също реализира втория си гол, а Васил Григоров покачи за 9:0 с гол от дузпа. Крайното 10:0 бе фиксирано от Християн Джуранов, който също се отчете с феноменално представяне и хеттрик от голове в мача. 

С днешния успех отборът на "Ракитин" се изкачи до второто място в подреждането и с актив от 26 точки изпреварва "Козаро" (Ботевград), който е с 25. В следващия кръг трудовчани гостуват на "Мътивир" (Ихтиман) на 16 май (неделя). 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: футбол , ОГ София Изток , ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete