Понеделник, 13 Май 2024, 21:09

Ръководството на БК "Балкан" изрази възмущение по повод продажбата на билети за вчерашния мач

15 Май 2014, 11:14
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2346 5


Ръководството на БК "Балкан" изпрати уведомително писмо, в което изразява възмущението си от организацията по продажбата на билети на вчерашния мач с "Левски". Публикуваме писмото без редакторска намеса.

На Вниманието на:
г-н Георги Глушков - Президент на БФБ
г-н Иван Ценов - Генерален мениджър на НБЛ
Съдийска комисия при БФБ
Български спортни медии

УВЕДОМИТЕЛНО ПИСМО
с настоящето писмо БК Балкан иска да изрази дълбокото си възмущение от липсата на нормална организация по продажба на билети и допускане на зрители на полуфиналната среща между БК Левски и БК Балкан на 14.05.2014г., проведена в зала Универсиада, както и от изказаните неистини от треньора на БК Левски в интервютата след срещата.
За организираните фенове, които пристигнаха с автобуси от Ботевград, бяха осигурени 250 билета на нормална цена, а всички останали фенове на баскетбола в България, които искаха да присъстват на срещата бяха принудени да закупуват билети на цени от 5 до 20 лв., което според нас противоречи на всички нормативни уредби. Само благодарение на бързата реакция на Изпълнителния директор на БК Балкан, който с лични средства закупи по-голямата част от скъпите хартийки, бе потушен гнева на феновете и се избегнаха безредици на входа на залата.
Въпреки, че непрекъснато изявява своите претенции за доброто па българския баскетбол от гази машинация с продажбата на билети, явно изглежда, че г-н Папазов, въпреки многомилионната си селекция изпитва някакъв необясним страх от привържениците на „селското отборче" (според неговите думи) на БК Балкан - гр. Ботевград
За какво перфектно съдийство говори г-н Папазов, след като на видеозаписа от мача се виждат 22 грешки от тяхна страна в ущърб на гостуващия отбор, като ако позволи съдийската комисия бихме искали да се срещнем и да им демонстрираме тези конкретни примери. В тази връзка е и въпросът ни към БФБ : Докога скъпоплатените чужденци, трябва да бъдат защитавани от съдиите като полубогове с неотсъдени лични нарушения, груба игра, крачки и т.н. за сметка на българските състезатели, които през лятото ще защитават страната ни в националните гарнитури ? Различните съдийски критерии са основната причина вчерашния мач да прилича на среща по американски футбол, а не на полуфинална баскетболна среща.
Молим Ръководствата на НБЛ и БФБ за пълно съдействие, относно организацията за следващия мач на 16.05.2014г., като предварително бъде известна цената на входния билет, за да не се стига до нови издевателства от страна на г-н Папазов с зрителите -според нас липсата на добра организация на плейофните срещи, ще засили отлива на искрените баскетболни фенове, което не е добре за бъдещетодва-българския баскетбол.

С уважение: Ръководството на БК Балкан Ботевград

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Фен 15 Май, 12:19

    Позицията е на място, дано утре обаче не станем свидетели на повече съдийски грешки! Моля Ви, несериозно е да се допускат грешки, като: "което не е добре за бъдещетодва-българския баскетбол.",
    "за доброто па българския баскетбол от гази машинация "!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Май, 13:21

    На14.5.2014 г. по обяд на и-мейла на Българската федерация по баскетбол изпратих следното:
    „ ДО: г-н ГЕОРГИ ГЛУШКОВ
    президент на БФБ
    г-н ИВАН ЦЕНОВ
    главен мениджър на НБЛ
    УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

    Обръщаме се към вас по-повод предстоящия трети полуфинален плейоф между отборите на ЛЕВСКИ и БАЛКАН. И двамата бяхте свидетели на прекрасната атмосфера по време на първите два мача в арена ”БОТЕВГРАД”.
    Относно днешния мач: „Великия стратег и разбирач на баскетбол” Константин Папазов измисли поредната си „гениална” идея – ще продава билети за футболен мач пред зала „Универсиада”, които ще важат и за баскетбола.
    Дали Тити ще подарява тези билети или ще дава по 30 лв. и сандвич като миналата година, нас не ни интересува. Но ни интересува ще има ли билети на свободна продажба за БАСКЕТБОЛНИЯ МАЧ за нормални баскетболни фенове, които обичат тази велика игра? Ние ще дойдем на собствени разноски и искаме да гледаме мача.Елате пред залата в 17 часа и Ви уверяваме, че Тити ще бъде там и ще се изявява като портиер и билетопродавач. Страхуваме се и от провокации, които няма да са предизвикани от ботевградските любители на баскетбола.
    Най-накрая няма ли кой да обърне внимание на това „недоразумение” в българския баскетбол? Щом има толкова велика публика, защо като треньор /вече бивш/ на националния отбор не направи квалификациите в зала „Универсиада” и да доведе футболните ултраси да го подкрепят, а ги направи в Ботевград?

    УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

    Помислете върху поведението на Константин Папазов! Помогнете на истинските баскетболни фенове довечера да гледат мача, защото лятото ще ги призовавате да подкрепят националния отбор!
    Любители на баскетбола, които въпреки Тити,
    ще бъдат на мача и ще подкрепят БАЛКАН „
    ………Изглежда познах, само че клоунадата на Тити започна много по-рано от 17 часа.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Десислава М. 15 Май, 21:45

    Освен всичко друго, продажбата на двата билета е нарушение на потребителските ви права. Ако пазите и двете хартийки, можете да подадете сигнал за злоупотребата в Комисията за защита на потребителите, като е необходимо да прикачите файл с билетите за доказателство. Жалба се подава онлайн на този линк:

    http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 15 Май, 22:53

    на мача в петък с какви билети ще се влиза, някой знае ли - за тенис, хокей, кърлинг... или какво? :roll:

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Май, 09:00

    4, за ръгби или американски футбол, защото играта в защита на Левски онзи ден беше комбинация от двата спорта!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (239)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (133)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (69)
70% Complete