Понеделник, 6 Май 2024, 21:54

Ръководството на ОДМВР-София продължава срещите с представителите на местната власт

26 Април, 13:24
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 186 0


В Елин Пелин се проведе работна среща с участието на директорът на Областната дирекция старши комисар Тихомир Ценов, неговият заместник комисар Георги Калайджиев, кметовете на общини и населени места, както и директори на учебни заведения. Събитието имаше за цел обсъждане на сигурността на територията, обслужвана от Районното управление в Елин Пелин, като основният акцент бе върху превенцията на престъпността, пътната безопасност и поддържането на обществения ред.

Старши комисар Ценов направи апел към кметовете да бъдат активни и да уведомяват органите на МВР при получаване на информация за престъпна дейност или нарушения на Закона за движение по пътищата. Той подчерта важността от своевременни и ефективни действия за справяне с нарушенията.

Главният инспектор Миглена Банова представи актуален анализ за състоянието и динамиката на оперативната обстановка. Тя подчерта ролята на изградените системи за видеонаблюдение за ограничаване на престъпността и нарушенията на обществения ред.

Тези срещи представляват важен механизъм за съгласуване на действията между различните институции и са от съществено значение за подобряване на сигурността и качеството на живот на гражданите в област Елин Пелин.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete