Четвъртък, 25 Април 2024, 22:29

Районна потребителска кооперация "Развитие" в гр. Елин Пелин навърши 93 години

17 Септември 2013, 08:55
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 3511 1


Районна потребителска кооперация "Развитие" стопанисва 15 търговски обекта в Общината. С 10 свои обекта Кооперацията участва в проекта Изграждане на национална търговска верига "КООП". Те са оборудвани с модерна информационна система. В централния магазин в града е изградена система от електронни етикети. Според Закона за защита на потребителите всички стоки в магазините трябва да имат етикети. В РПК "Развитие" вече са въведени електронни етикети. Те имат връзка с търговския софтуер на магазина. По този начин информацията за цените се подава по безжичен път към етикетите - както на стелажите, така и на касата. Предаването, приемането и потвърждаването на вярната информация става за секунди. За 1 час могат да бъдат променени над 30 000 цени

Собствена търговска марка "КООП" вече е наложена към повечето видове хранителни стоки: брашно, олио, захар, оцет, сол, мляко, кашкавал и др. Скоро ще бъде приложена и към други стоки като перилни препарати и пр.  Всички стоки с марка "КООП" са произведени от български производители и е спазено правилото: ДОБРО КАЧЕСТВО - НА ДОБРИ ЦЕНИ!

РПК "Развитие" е раздала над 16 000 потребителски карти на граждани от Общината. С тях те събират точки и всеки месец клиентът избира каква стока да получи, без да я заплаща. Независимо от тежката икономическа криза, Кооперацията заделя средства за подпомагане на социално слаби граждани от   цялата община.



Източник: снимка: coop.cks.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Даниела 18 Декември, 13:20

    Много неучтиво обслужване от страна на едната касиерка. Винаги е много намръщена, сърдита и много бавно обслужва клиентите.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete