Събота, 4 Май 2024, 22:11

Разглеждат аргументите от внесената подписка срещу проекта за благоустрояване на кв. "Изток" (ВИДЕО)

11 Март 2022, 18:11
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1056 3


Предвижда се присъствено обществено обсъждане с проектантския екип, ръководството на община Ботевград и граждани, за да бъде дадена подробна и по-конкретна информация за проекта за свързване на жк „Васил Левски“. „Може би жалбоподателите не са разбрали какво се предвижда и какво се предлага с идеята за свързване на източната и южната част на Ботевград“, коментира кметът Иван Гавалюгов. На предишното обществено обсъждане са присъствали около 25 души, а придружителното писмо към подписката е от името на две дами, представляващи живущите в квартала. За това ръководството на община Ботевград смята за нужно провеждането на по-широка информационна кампания относно предвидените дейности. Полезните и осъществими идеи, които предлагат живущите в районите, ще бъдат интегрирани в проекта.




Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (2) (2)
    1. добавен от: Анонимен 11 Март, 21:12

    Ей пич първо кръсти всички улици и блокове в новия изток.Вкарай ги поне в гугъл мапс та да може хората да ни намират на картите.Па ко щеш после прави тия глупости.

  • Отговори (2) (1)
    2. добавен от: Анонимен 12 Март, 08:54

    е нали това пише горе, ще се приемат различни предложения за благоустрояване на квартала, ходи и предложи или е по-лесно в интернета да се реве

  • Отговори (3) (0)
    3. добавен от: Анонимен 13 Март, 16:53

    Господин Кмете проекта е перфектен надявамсе даго осьществите необрьщайте внимание на тези подписки теса плод на група хора изпълнени сьс негативна енергия хората са съгласни сьс проекта желаяти успех и се надявам във най скоро време да видим кварталани обновен.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete