Вторник, 21 Май 2024, 12:52

Редица важни инфраструктурни проекти се очаква да бъдат реализирани през 2021-ва

24 Декември 2020, 12:23
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1166 0


Редица големи и важни инфраструктурни проекти се очаква да реализира Община Драгоман през 2021-ва година. За това стана ясно на провелото се, последно за годината, заседание на Общински съвет – Драгоман. Информацията обявиха Председателя на ОбС –Драгоман Младен Бухегер и кмета на общината Андрей Иванов.

С постановление на Министерски съвет има одобрено дофинансиране в размер на 1 056 000 лева за Ремонти и реконструкция на водоснабдителната система на улица „Захари Стоянов”. Ремонт на улица „Васил Левски”и довършване на ремонта на тротоарите на улица „Свети Иван Рилски”. На ул. „Захари Стоянов” ще бъде ремонтирана и асфалтовата настилка, а при намиране на финансиране, ще бъдат обновени и тротоарите.

Очаква се и ремонта на улица „Христо Ботев”, но бе пояснено, че преди започването на ремонта на асфалтовата настилка и тротоарите, ще се търси общинско финансиране за подновяване на водопровода, в частта която не е обхваната от проекта финансиран от „Фонд Земеделие”.

През 2021-ва се очаква да бъде извършен и ремонт на оградата на СУ „Христо Ботев”, както и изграждането на нов физкултурен салон.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (260)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (141)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (54)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (72)
70% Complete