Неделя, 19 Май 2024, 15:35

Редовна сесия на ОбС Ботевград тази вечер

25 Февруари 2016, 15:43
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1827 7


Днес в 17:00 часа ще се проведе редовна сесия на Общински съвет Ботевград.
 
Дневният ред е както следва:
 
1. Информация за дейността на „БАЛКАНГАЗ 2000"АД за периода 01.01.2015 година 31.12.2015 година
Докладва: Тихомир Николов - изпълнителен директор
Становище от кмета на община Ботевград
Докладва:чИван Гавалюгов-Кмет на Община Ботевград
 
2. Докладни записки
2.1 .Докладна записка относно  увеличаване капитала на „Многопрофилна болница за активно лечение-Ботевград" гр.Ботевград
Докладва:Иван Гавалюгов-Кмет на Община Ботевград
 
2.2. Докладна записка относно даване съгласие с наличните количества депонирани земни скални маси, добити при изграждането на обект "Регионално депо за неопасни отпадъци"- град Ботевград да не се извършват разпоредителни сделки през следващите 5 години
Докладва: Иван Гавалюгов- Кмет на Община Ботевград
 
2.3. Докладна записка относно възникнал спор между Община Ботевград и фирма „Травъл Медиа Груп" ЕООД по изпълнение на договор.
Докладва:Иван Гавалюгов- Кмет на Община Ботевград
 
2.4. Докладна записка относно изменение и допълнение в Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Ботевград.
Докладва:Иван Гавалюгов Кмет на Община Ботевград
 
2.5. Докладна записка относно приемане на Стратегия на Община Ботевград за управление на общинската собственост за периода 2016-2019 г.
Докладва: Иван Гавалюгов - Кмет на Община Ботевград
 
2.6. Докладна записка относно приемане на Програма за управление и разпореждане с имотите - общинска собственост на Община - Ботевград през 2016 г.
Докладва: Иван Гавалюгов - Кмет на Община Ботевград
 
2.7. Докладна записка относно определяне на годишни пазарни наемни цени за 2016 година при отдаване под наем на 1 дка общинска земеделска земя, в землището на община Ботевград .
Докладва:Иван Гавалюгов - Кмет на Община Ботевград
 

2.8. Докладна записка относно отдаване под наем на пасища, мери и ливади от общински поземлен фонд за общо и индивидуално ползване за стопанската 2016-2017 година.
Докладва:Иван Гавалюгов - Кмет на Община Ботевград
 

2.9. Докладна записка относно   приемане Стратегия за развитие на социалните услуги в община Ботевград за периода 2016-2020 година.
Докладва: Иван Гавалюгов Кмет на Община Ботевград
 
2.10. Докладна записка относно годишен план за развитие на социалните  услуги  в   община  Ботевград  за  2016-2017 година – докладни 2 част
Докладва: Иван Гавалюгов - Кмет на Община Ботевград
 
2.11. Докладна записка относно приемане на годишен план за младежта през 2016 година в Община Ботевград/вх.№76/ - докладни 2 част, 50стр
Докладва; Спасен Ценов – общински съветник
 
2.12. Докладна записка относно даване съгласие за учредяване право на преминаване и право на прокарване през недвижим имот-публична общинска собственост.
Докладва:Иван Гавалюгов Кмет на Община Ботевград
 
2.13. Докладна записка относно разрешаване изработване проект за изменение на ПУП-ПРЗ на част от кв.З по плана на в.з. „Зелин",гр.Ботевград.
Докладва:Иван Гавалюгов - Кмет на Община Ботевград
 

2.14. Докладна записка относно писмено съгласие от Общински съвет за разполагане на рекламно информационен елемент - билборд върху общински терен.
Докладва: Иван Гавалюгов - Кмет на Община Ботевград
 
 2.15. Докладна записка относно сформиране на група за управление, наблюдение и контрол на изпълнението на Интегриран план за градско възстановяване
Докладва:Иван Гавалюгов - Кмет на Община Ботевград
 
2.16. Докладна записка относно разпределение на общинските жилища по видове
Докладва:Иван Гавалюгов- Кмет на Община Ботевград
 
2.17. Докладна записка относно разпределение и отпускане на средствата, предвидени   в бюджета на община Ботевград за 2016 г. за инцидентно възникнали нужди на граждани.
Докладва:Иван Гавалюгов- Кмет на Община Ботевград
 
2.18. Докладна записка относно създаване на Временна комисия за проверка на фонда на художествения отдел към Исторически музей-Ботевград.
 Докладва: Мартин Тинчев-Председател  на  Общински съвет Ботевград
 
2.19. Докладна записка относно отпускане финансови средства за организация на церемонията по награждаване на лауреатите от III национален литературен конкурс"Стамен Панчев".
Докладва: Иван Гавалюгов- Кмет на Община Ботевград


Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Февруари, 17:45

    Та днес колко две от три докладни няма да бъдат приети поради сбърканост?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Февруари, 17:50

    Neredovni i neznaeshti zasedavat tazi vecher

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 25 Февруари, 19:59

    Та така и Цивката за кмет че стане в Елов Дол

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 25 Февруари, 22:41

    ТИЯ ДВАМИНАТА МНГО ГОВОРИЯТ КАТ ОЛИГИФРЕНИ

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 26 Февруари, 07:41

    Снощи слушах по КБ изявленията на кмета и шефа на ВиК относно проблемите на тази общинска фирма. В крайна сметка се оказа,че т.нар питейна вода отговаряла на изискванията (стандарта) за такава, но не можела да се пие, защото реаблно няма необходимия вкус и качества за такава. Ама ВиК си я смятат за питейна и влагайки разходите да нейното „пречистване” от ПСПВ оценяват 1м3 вода на 1,20 лв. Миналата година бившият кмет и ОбС се напъваха, та жилите им изхвръкнаха и как не ги хвана я инфаркт, я инсулт, да се зъвърши строежа на пречиствателната станция отпадъчни води ПСОВ, та дори и заем взехме 3,6 млн лв за нейното завършване. Та, пречистването на ОВ с новата станция за ни излиза по 65 ст/м3 вода. Да са ни живи и здрави и двата кметове – старият и новият, и двата състава на ОбС,които много не се различават по хората в него, дето ни вдигнаха цената на 1м3 с над 30%!!! Направо се чудя на спокойствието на кмета И.Г.: та той има несъобразителността да каже,че с Гаврилов ще настояват на тази цена, пък сетне тези над тях може да намалят допълнителната себестойност от пречистването на мръсната вода (ОВ) до 50 ст/м3 ??!! Кмете, ти на кои хора си такъв: на 30 хил.човека или си настойник (ментор) на ВиК!!!! Подавате ни реално негодна за пиене вода за питейна и ни я таксувате за такава, а сетне с ПСОВ вдигате цената на тази вода с над 30%?! Вие с Гаврилов имате ли поне малко способност да разсъждавате?!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 26 Февруари, 07:54

    На същото това предаване Гаврилов заяви,че от чешмата до бившата Съдебна палата никой не пие вода. Ами Гаврилов и кметът да се разходят до нея по време на междучасието на училище „Вапцаров” и да види колко деца пият от нея. Второ: Г. заяви,че миналогодишният анализ от външна фирма на водата е некоректен, защото вода се вземала от коритата на бликащите нагоре чешмички. Гаврилов, на тази чешма има два нормални крана, от които проверяващите лесно могат да си наточат вода. Не вярвам да са толкова глупави, колкото ги представяш. Вярно, не са IT „специалисти”, но може да са определено по-умни от тях.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 26 Февруари, 07:55

    Гаврилов, би ли обяснил защо не проведохте няколкократни анализи на водата по веригата „проби от водата на язовира, преди ПСПВ, след тази станция и в няколко квартали на града в източната,западната, северната и южната част". Тогава щеше да се разбере дали твоите думи са правдиви или „празен въздух под налягане”. Кога ще направите такива замервания през пролетта, началото и средата на лятото и през есента? Само че не вие, а от РИОСВ и паралелни анализи от неутрално външно звено. Другото са празни лафове за пред селяни-пенсионери.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (253)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete