Четвъртък, 25 Април 2024, 12:09

Резултати и класиране след 12-тия кръг на АФЛ

10 Февруари 2013, 20:40
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 8011 139


Първият двубой от 12-тия кръг беше между отборите на Роял и Калчополи. Поради неявяване на отбора на Роял, техните противници печелят служебно с резултат 0:3.

В събота първи играха отборите на Ред Хартс и Олимпик Литаково. Мачът започна изключително добре за символичните домакини, които бързо успяха да си осигурят комфортна преднина от 3 гола. След тези попадения Ред Хартс успяха да успокоят играта. Отборът на Литаково нямаше късмет пред гола. Така завърши и полувремето. Втората част започна по-добре за Литаково и те успяха бързо да отбележат два гола и така да се върнат в мача. Момчетата на Ред Хартс се стегнаха и отново си осигуриха добра преднина. За Ред Хартс с хетрик се отличи Марин Данчев, два отбеляза Иван Кардашев. За отбора на Олимпик точни бяха Пламен Весков, Цветан Цветанов, Георги Георгиев и Григор Григоров. Краен резултат 6:4.

Дербито на 12-тия кръг беше между отборите на Черното Лале и Орханиец. Очакваше се доста оспорвана среща с оглед на позициите във временното класиране на двата отбора. Мачът започна с натистик на отбора на Орханиец и голът не закъсня, с далечен удар точен беше Цветомир Ралков. Момчетата на Черното Лале изглеждаха доста стъписани на терена и това даде голямо предимство на Орханиец, като много бързо успяха да си осигурят комфортна преднина, благодарение на Иван Мишев и Иван Редовски. През първата част вратарят на Орханиец, Христо Матев, спаси доста полужения и запази вратата си суха. Полувремето завърши при резултат 0:7. Втората част започна по същия начин - с натистк на Орханиец, като те изцяло контролираха мача. През втората част в отбора на Орханиец настъпиха няколко смени, като това даде шанс на Черното Лале и те успяха да отбележат два гола благодарение на Ради Зарев, но дотам им бяха силите. Точни за отбора на Орханиец бяха Иван Мишев с осем гола, хетрик записа Иван Редовски, с два гола се отличи Цветомир Ралков. Николай Джезов успя да си отбележи ефектен автогол. Краен резултат 3:13. След тези осем гола Иван Мишев се доближи много до водача в голмайсторската листа Иван Редовски.

Последният двубой от съботния ден беше между отборите на Балкан Ветерани и Бичкиите. Очакваше се лесна победа за отбора на Ветераните. Момчетата на Бичкиите започнаха доста добре мача и оказаха много голяма съпротива на символичните домакини. Полувремето завърши с преднина за Бичкиите 1:2. Втората час започна доста добре за Балкан, като те натиснаха своя противник и успяха да направя пълен обрат. Точни за Балкан бяха Григор Стойчовски, Иван Тодоров, Мирослав Маринов и Андрей Андреев. За отбора на Бичкиите се разписаха Христо Христов и Борислав Нанков. Краен резултат 4:2.

Първият двубой от неделния ден беше между отборите на Мадара и Мургаш. Мачът започна доста добре за лидера във класирането на АФЛ, като благодарение на Стефан Станковски успяха да открият резултата. Радостта обаче им беше доста кратка, тъй като Тихомир Василев успя да изравни резултата. Момчетата на символичните гости отново успяха да поведат в резултата чрез Цветелин Николов. След втория гол Мургаш успокоиха играта и започнаха да владеят повече топката. Получи се доста интересен мач и зарадваха публиката. Точни за отбора на Мадара бяха Тихомир Василев, Павлин Георгиев и Христо Христов, а за Мургаш с по два гола се отличиха Стефан Станковски и Цветелин Николов. Краен резултат 3:4.

Във втория двубой за деня един срещу друг се изправиха отборите на Бохемите и Булсан. Това беше дербито на двата отбора, които се намират в края на класирането. Бохемите все още нямаше записана точка в лигата, като в доста от мачовете само липса на късмет ги лишаваше от точките. Двубоят започна доста добре за символичните домакини, като на полувремето водеха с 3:0. Втората част отбора на Булсан успяха да върнат един гол, но футболистите на Бохемите затвърдиха своята преднина, като отбелязаха нови три гола. Точни за Бохемите бяха Йонко Ненчев с четири попадения, два гола отбеляза Ивайло Касов. Това беше и първа победа за отбора на Бохемите. След мача играчите на Бохемите имаха сериозен повод да празнуват. Краен резултат 6:1

Третият мач беше между отборите на Тубонджин и Микроак. В последните две срещи отборът на Микроак записа победи и се очакваше доста труден двубой за момчетата на Тубонджин. Мачът започна доста равностойно, като и двата отбора имаха възможността да отбележат гол. Първата част завърши с лека преднина за отбора на Тубонджин, 2:1. Втората част започна с натиск на Микроак, като гловете не закъсняха и успяха да обърнат резултата. Точни за победителите бяха Денислав Атанасов и Христо Семков с по два гола, един гол успя да отбележи Иво Илиев. За отбора на Тубонджин точни бяха Иван Иванов, Ивайло Златев и Любомир Томов. Краен резултат 3:6.

Последният двубой беше между отборите на Чавдар Новачене и Север. Изключително оспорвана среща. Двата отбора имаха своите положения за гол, но не успяваха да отбележат. Отборът на Север се нуждаеха от задължителна победа, за да могат да запазат шансовете си за 1-вото място в лигата. Полувремето завърши при резултат 0:0. Втората част отново започна със здрава битка на терена. Отборът на Север се добра до мечтания гол благодарение на Христо Христов. Момчетата на Север изразиха радоста си по много интересен начин, като целият отбор се събра в купом и направиха люлка с ръцете си. Това символизираше, че вчера на един от играчите в отбора Петко Методиев, му се е родило дете. Продължиха отново атаките и пред двете врати, но до други голове не се стигна. Краен резултат 0:1.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/mini-liga

Източник: http://balkanec.bg

Ключови думи: Аматьорска футболна лига

Подобни новини

Коментари (139)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 14:53

    alo kakvo stava orhanieto kmete vi6 gi tiq mom4eta moje da ti svar6at nqkakva udarna rabota kakto ti obi4a6

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: boiko bbb 9 Февруари, 15:01

    bravo na 1 kmeta gi vzima da dvijat futbola v grada

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 15:41

    Дербито на 12-тия кръг.беше между отборите на Черното Лале и Орханиец. Краен резултат 3:13 ebati derbito .TIQ LALENCA MAI CAVNAHA RANO ZA SEZONA :D :D

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 17:24

    Абе ,тия Лалета играли ли са ? Или са гледали как играят Орханиец.Нали бяха от фаворитите на първенството?

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 17:41

    Хахах #4 какви фаворите, те незнаеха каде се намират, май само срещу Бичкиите могат да скачат и срещу найстина хората който играят за удоволствие.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 17:43

    Гледайте видеото и се учете как го правят добрите.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: RaFFy 9 Февруари, 17:55

    az p1k mislq,4e otbor1t im moje6e i pove4e..nooo kakvo da se pravii...
    spestete si zlobnite komentari toq p1t ,ako mojete,vseki otbor trqbva da se yvajava !

    samo ORHANIEC !!! :roll:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 18:00

    dadohte li ma4a veeee laleta.... tolkova li mrazite murga6, 4e se nagazihte taka qvno na orhaniec?????

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 18:14

    Лалетата бяха овехнали много здраво днес, да не бяха излизали, семчето неможа и да се изпоти.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 18:31

    Орханиец, защо не земете да пуснет и тая русата където е много умна и коментира отстрани кой е силен и кой е слаб, кой е най добрият и кой не.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete