Петък, 26 Април 2024, 01:16

Резултати и класиране след 15-тия кръг на АФЛ

2 Март 2013, 21:25
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4504 37


Последният кръг в АФЛ започна с мача между отборите на Олимпик Литаково - Балкан Ветерани. През целия мач отборът на Ветераните доминираха в мача. Отборът на символичните гости бяха по-опитни и се поздравиха с победата. Точни за отбора победител бяха Григор Стойчовски с хетрик, по две попадения отбелязаха Иван Колибанов и Андрей Андреев, с по един гол се отличиха Георги Петров и Евгени Алексиев. Краен резултат 1:9.

В събота първият двубой бе между Север и Тубонджин. Много важен мач за отбора на Север, с оглед на запазване позицията им в класирането. Доста труден съперник е отборът на Тубонджин и символичните гости доста затрудниха съперника си. Отбора на Север успя да открие резултата с много красив гол на Мариан Ангелов, дошъл след хубава комбинация между него и Вальо Цоков, като първият от воле успя да прониже вратаря на гостите. Полувремето завърши при резултата 1:0. Втората част започна доста добре за отбора гост като те успяха да изравнят резултата след гол на Любомир Томов. Момчетата на Север стигнаха до победата благодарение на Христо Христов. Така те затвърдиха и 3-тото си място в лигата. Краен резултат 2:1.

Вторият сблъсък от деня беше между отборите на Микроак - Черното Лале. Очакваше се лесна победа за отбора на Черното Лале, но отборът на Микроак изненада своя съперник. Вратарят на Микроак в днешния мач беше над всички и успя да спаси и невъзможните положения открили се пред играчите на Черното Лале. През първата част символичните гости водеха в резултата с 2:1, точни за Микроак бяха Цеци и Кристиян Василев. През втората част отборът на Черното Лале успяха да изравнят резултата благодарение на Ради Зарев. Три минути преди края отново Ради Зарев успя да донесе трите точки на Черното Лале, с много ефектен гол. Първият гол за победителите отбеляза Ивелин Данчев. Краен резултат 2:3.

Третият двубой от съботния ден беше между Ред Хартс и Бохемите. Мачът беше доста интересен за наблюдаване, като и пред двете врати не липсваха голови положения. Двубоят беше доста резултатен, обаче не успя да излъчи победител. Точни за отбора на Бохемите бяха Трифон Трифонов, Ивайло Касов и Николай Христов. За Ред Хартс отличен мач направи Марин Данчев, който успя да отбележи и хетрик. Краен резултат 3:3.

В последния двубой от съботния ден един срещу друг се изправиха отборите на Калчополи и Мургаш. Мачът беше доста равностоен през повечето време, но опитността на Мургаш си каза думата и успяха да победят. Много интересен мач за наблюдаване, двата отбора се "захапаха" още от самото начало. Първата част завърши при резултата 0:1, като точен за символичните гости беше Марин Георгиев-Чичарито. Втората част започна с леко превъзходство на Мургаш, като благодарение на Кристиан Георгиев успяха да затвърдят победата си. Голът беше много ефектен, като изглежда, че Кристиан е наследил феноменалния ляв крак на неговия дядо Кръстьо. На този мач много голяма подкрепа за отбора на Калчополи оказа публиката на Север, като те разчитаха на Калчополи да победят и така Север да завършат 2-ри в лигата. Краен резултат 0:2.

Първият двубой от неделният ден беше между отборите на Мадара и Бичкиите. Доста спокоен мач се получи, публиката беше доста ентусиазирана и подкрепяше и двата отбора. Личеше, че отбора на Мадара е доста по опитен и владееха топката през повечето време. Точни за отбора на Мадара бяха Ивайло Спасов-Джоки и Марио Георгиев с по две попадения, едно добави Павлин Георгиев. За Бичкиите точен беше Атанас Христов- Бичкията. Краен резултат 5:2.

Последният двубой от 15-тия кръг беше между отборите на Орханиец и Чавдар Новачене. Този двубой беше от решаващо значение за крайния победител в лигата. Очакваше се победа на отбора на Орханиец. Публиката беше обградила цялото игрище и повдигаше атмосферата по невероятен начин. За отбора на Орханиец мача започна много силно и те успяха бързо да дръпнат в резултата и да решат изхода му. Отличен мач за отбора на Орханиец направи Борис Райчев, който обеляза и хетрик. Останалите попадения добавиха Иван Мишев 2, Иван Редовски, Христо Матев, Цветомир Ралков и Николай Джезов. За отбора на Новачене точни бяха Иван Иванов с хетрик и Цветко Павлов. Краен резултат 9:5.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/mini-liga

Източник: http://balkanec.bg

Ключови думи: Аматьорска футболна лига

Подобни новини

Коментари (37)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Март, 19:47

    nqma li podrobnosti

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 2 Март, 19:57

    Аматьорската футболна лига завършва утре.A ще почва ли пак?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 2 Март, 20:00

    Да , други ден .

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 2 Март, 21:38

    Нейко прецака отбора на Микроак, трябва да го извадят от отбора, той провали всичко.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 2 Март, 21:52

    Барни стана вратар номер едно на турнира пък вие си го плюйте :D
    п.п.смърт за циганите

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 2 Март, 21:58

    Барни си заслужи наградата, Raffy време е да се покажеш като истинска дама и да му стиснеш ръката.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: kehi 2 Март, 22:22

    otbora na Murga6 Vra4e6 se razgrani4ava ot intrigite, sprqmo otbora na sever i vsi4ki ostanali.prestanete da pi6ete gluposti

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Март, 23:37

    Marin 6e vzeme nagrada za nai dobur vratar !! Barni e gola voda ...a we izob6to sega6niq otbor na Murgash e pulna skrub :D !!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 2 Март, 23:47

    Марин ще вземе наградата, ама на другата лига, няма да бързате само.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 3 Март, 00:31

    Marincho trqbva da q vzeme,nezabravqite che toi ne pazi sreshty Orhaniec....i Severa poluchi 4 gola togava,t.e.Marincho ima tri gola po malko vkarani ot kolkoto vratara na Myrgash,organizatorite tova ne biva da go propuskat

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete