Петък, 19 Април 2024, 07:54

Резултати и класиране след 7-мия кръг на Аматьорската лига

5 Януари 2013, 19:21
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 6641 28


След кратко прекъсване по празниците, днес се изигра първият мач от 7-мия кръг на АФЛ. Мачът беше между отборите на Мургаш и Бохемите. До момента Мургаш нямаха загуба в лигата, докато техните противници нямаха победа. Мачът започна интересно, но момчетата на Мургаш бързо успяха да дръпнат в резултата. След като поведоха, както и в предишните мачове, извадиха титулярите си. Полувремето завърши при резултат 9:1 за Мургаш. Обичайният голмайстор за Мургаш беше Ивайло, отново успя да отбележи 6 попадения и вече е на второ място в класирането за голмайстор на лигата с 21 гола. Крайният резултат на мача е 13:2.

Първия двубой от вторият ден на АФЛ беше между отборите на Бичкиите и Олимпик Литаково. Очакваше се доста интересен двубой, защото и двата отбора все още не могат да нацелят ритъма си на игра. Мачът започна доста динамично, но още в началото си пролича, че отборът на Литаково е по-класен. Момчетата от символичните гости, бързо откриха резултата и успокоиха мача. Първото полувреме завърши при резултат 0:3. Второто полувреме започна с натиск на Бичкиите, и успяха да върнат два гола, но след хубави комбинации на Олимпик отново си осигуриха комфортна преднина. Много красив беше шестият гол за отбора на Литаково, след хубава комбинация Пламен Весков вкара с ефектен удар с пета. За отбора на Олимпик пет гола отбеляза Пламен Весков, другите два вкара Цветан Цветанов. Краен резултат 3:7

Втория мач за деня беше между отборите на Мадара и Черното Лале. Това беше най-красивият двубой за деня, много красиви изпълнения на футболистите и от двата отбора. Мачът започна доста динамично, като още в първата минута футболистите на Мадара пропуснаха много изгодно положение. Три минути след началният сигнал, Светлин от отбора на Черното Лале с много точен удар затрудни вратаря на Мадара, който успя да избие топката, но кълбото попадна в краката на Ивелин и той вкара ефектен гол. В петата минута последва много силен далечен удар на Ради Зарев, който отново преодоля вратаря. Третият гол беше след красиво изпълнение на Светлин, който заби топката в скобата на вратата. Отбора на Мадара създаде доста положения, но нямаха късмет пред гола. Минута преди края, отново с страхотен истрел Ивелин успя да разстреля вратаря на домакините. Полувремето завърши при резултата 0:4. Второто полувреме започна по същият начин, и отново се редуваха красиви изпълнения и пред двете врати. Краен резултат 2:10. В този двубой най-резултат беше Ивелин Данчев с 5 гола, три добави Ради Зарев с по едно попадения се отличиха Светлин и Людмил.

Последния двубой от вторият ден на АФЛ беше между отборите на Север и Ред Хартс. Мачовете в който участва отбора на Север са изпълнени с много заряд, така беше и този. Мачът започна с доста единоборства и игра в центъра. Отборът на Север обаче бързо успя да открие резултата и да вземе играта в свои ръце. За отбора на Север с хетрик се отчете Мариан Ангелов и Христо Христов, с едно попадение се отчете Дачи. Краен резултат 7:1.

Първия мач от неделния ден беше между Роял и Тубонджин. В отбора на Тубонджин личаха липсата на ключови играчи. Мачът беше доста равностоен през първото полувреме, очакваната лесна победа за Роял, не беше точно така. След хубави комбинации на домакините Ботев успя да отбележи два пъти във вратата на Тубонджин, така завърши и полувремето 2:0. Втората част си пролича класата на Роял и те категорично победиха в срещата. Последният гол във вратата на Тубонджин беше дело на вратарят на Роял. С хетрик за победители се отличи Павлин Димитров - Пинко, два гола отбеляза Цветослав Ботев, с по-един гол се отличиха Здравко Атанасов, Васил Григоров, Деян Николов, Иван Иванов. Краен резултат 9:2.

Втория мач беше между отборите на Калчополи и Микроак. Мачът започна в добро темпо, като се редуваха атаки и пред двете врати. Личеше напрежение в отбора на Микроак и това им костваше доста грешки. След хубава комбинация в отбора на домакините Никола Лалев успя да отбележи красив гол. След гола напрежението в Микроак стана още по-голямо, като това оказа влияние и Радослав Цветанов с красив далечен удар удвои резултата. След втория гол, момчетата от Калчополи си помислиха, че мачът свърши, направиха няколко смени и играта им се разстрои. Микроак взеха инициативата и с красиви голове на Нейко и Денислав изравниха резултата. Последваха още пропуски пред вратата на Калчополи. Полувремето завърши при равен резултата 2:2. Второто полувреме момчетата от Калчополи, търсеха победата по всякакъв начин, но играта не им вървеше. Пропуски направи и отбора на Микроак. В края на двубоят след грешка в защитата на Микроак, Шпингата от отбора на Калчополи успя да отбележи победния гол. Краен резултат 3:2.

Третият мач беше между Орханиец и Булсан. Един от най-резултатните отбори в лигата Орханиец, се изправи срещу отбора без победа до момента. Класата си пролича още от самото начало, мачът през цялото време се контролираше от момчетата на Орханиец. Още през първото полувреме успяха да решат мача в своя полза с 5 безответни гола. Второто полувреме успяха да вкарат още 8 и така да затвърдят победата си. Отново най-резултатен беше Иван Редовски с 5 гола, Иван Мишев вкара 4, хетрик на Борис Райчев и с едно попадение се отличи Цветомир Ралков. Краен резултат 13:0.

Последният двубой от 7-мия кръг беше между Чавдар Новачене и Балкан Ветерани. Мачът между 6-тия и 7-мия в класиране, очакваше сериозна битка. Отборът на Ветераните е с голям опит и много добре обигран, но момчетата на Новачене са в разцвета на силите и много амбицирани. Мачът започна с истинска битка на терена, редуваха се положения и пред двете врати. Блестящи намеси и на двамата вратари. Опитността си каза думата и Балкан взеха победа с гол на Иван Тодоров. Краен резултат 0:1.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/mini-liga

Източник: http://balkanec.bg

Ключови думи: Аматьорска футболна лига

Подобни новини

Коментари (28)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Януари, 09:53

    Едвали някой ще може да ги спре тия от Мургаш, много добре играят.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Януари, 10:50

    хаха тези освен с орханиец, с които се оплашиха от редовски до сега са играли с най-слабите отбори

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 5 Януари, 11:09

    Семчето и компания ще ги свали на земята.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 5 Януари, 11:17

    xa :D :D :D :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 5 Януари, 11:29

    Семчето още днес ще спукат гумите, така че те са аутсайдери.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 5 Януари, 11:47

    Кой беше тоя Семчето та да сваля някой от върха.Сигурно е известен алпинист. МУРГАШ Е ВИСОКА ПЛАНИНА ЗА НЕГО

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Нямащ нищо общо с футбола 5 Януари, 11:48

    Какво означава АФЛ? Предполагам - футболна лига, но А-то?

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 5 Януари, 12:28

    #7 Аматьорска футболна лига

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Нямащ нищо общо с футбола 5 Януари, 12:49

    Благодаря. Ама като са аматьори защо са толкова вълнения? Иван Редовски е професионалист, а с името Семков има и други момчета, които играят такъв футбол . Виждам ги по снимките.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 5 Януари, 15:56


    1 Мургаш 7 0 0 49:11 38 21
    2 Черното Лале 6 1 0 41:13 28 19 KАКВО ДЕРБИ НИ ЧАКА

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete