Петък, 19 Април 2024, 21:49

Резултати и класиране след 8-мия кръг на Аматьорската лига

13 Януари 2013, 21:15
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 8500 112


Първият мач от 8-мия кръг се изигра в петък (11.01.2013г.). Един срещу друг се изправиха отборите на Роял и Чавдар Новачене. Мачът започна доста добре за отбора на Роял, като те първи поведоха в резултата с гол на Ботев. Последваха много добри положения и пред двете врати, като момчетата от Новачене доста добре противодействаха на футболистите на Роял. Пропуски през първото полувреме за домакините направиха Павлин и Ботев. Полувремето завърши при резултат 3:2. Второто полувреме започна с натиск на Роял и головете не закъсняха. 10 минути преди края, след груб фал, Нико от отбора на Роял получи контузия и напусна терена. За победителите с хетрик се отличи Павлин Димитров, по един гол отбелязаха Цветослав Ботев, Деян Петков, Здравко Атанасов. Краен резултат 6:2.

Първият двубой от съботния ден беше между отборите на Олимпик Литаково и Орханиец. Играчите на Олимпик Литаково имаха не лека задача да се изправят срещу един от най-силните отбори в лигата, тима на Орханиец. През първото полувреме момчетата на домакините доста добре се противопоставиха на отбора на Орханиец. Полувремето завърши при резултат 2:5. През втората част си пролича класата на Орханиец и те разгромиха своя противник. Отново най-резултатен за отбора на Орханиец беше Иван Редовски с 5 гола, Иван Мишев отбеляза хетрик, Борис Райчев се отчете с две попадения, по един гол вкараха Андрей Андреев и Цветомир Ралков. Краен резултат 3:13


Вторият двубой беше между отборите на Бохемите и Север 2012. Отборът на Бохемите се изправи срещу най-сърцатия отбор в лигата -  Север. Мачът започна с доста интересни положения и пред двете врати. Отборите играеха открито и не липсваха голови ситуации и пред двете врати. Отборът на домакините отново нямаше късмет пред гола, докато Север отбелязаха повече попадения от своя противник и заслужено се поздравиха с победата. За отбора на Север с хетрик се отчете Мариан Ангелов, два гола отбеляза Христо Христов. Краен резултат 1:5

Първият двубой от неделния ден беше между отборите на Тубонджин и Булсан. Отборът на Булсан до момента нямаше спечелена точка в лигата, късметът никога не беше на тяхна страна. Мачът започна доста добре за Тубонждин, като с голове на Мартин Марков и Иван Цолов бързо поведоха в резултата. Преднината се запази до края на полувремето. Второто полувреме започна отново доста интересно и се редуваха положения и пред двете врати. Като отборът на Булсан успя да се добере до равенството и така спечели първи точки в лигата. Краен резултат 2:2

Вторият двубой беше между Микроак и Бичкиите. Двата отбора добре се представяха в лигата, очакваше се наистина дерби между отборите в дъното на класирането. Мачът започна отлично за символичните домакини, като Кристиян Василев с плътен удар откри резултата. Момчетата на Микроак укротиха играта и след една хубава комбинация Иво Илиев успя да удвои резултата -  2:0 за Микроак. Футболистите на Микроак помислиха, че мачът е свършил, направиха няколко смени, играта им се разстрои, от това се възползваха момчетата на Бичкиите. С много точен удар в ъгъла на вратата успяха да върнат едно попадение. Изравнителното попадение беше дело на Сашо Сашев, който с красив удар с пета преодоля вратаря на Микроак. Полувремето завърши при резултат 2:2. Второто полувреме започна с атаки и пред двете врати, но пропуски за Микроак направи Денислав. Една минута преди края нападателят на Микроак, Денислав Атанасов, се реваншира и успя да вкара много ефектен гол. Краен резултат 3:2.

Третият двубой беше между отборите на Ред Хартс и Калчополи. Двата отбора са  равностойни и се очакваше мачът да е доста интересен. И в двата отбора има оста добри изпълнители, които сега беше момента да се докажат. В първите минути и двата отбора се проучваха, като първи отборът на Ред Хартс успя да открие резултата с гол на Иван Кардашев. Момчетата на домакините изглеждаха малко по-организирани и играта им вървеше. Последваха няколко смени в отбора на Калчополи и това даде резултат. Благодарение на Райко Влъчков успяха да изравнят резултата. Повече късмет в този двубой имаха играчите на Ред Хартс, които успяха да отбележат един гол повече и така се добраха до трите точки. Краен резултат 2:1.

Следващият двубой беше дербито на 8-мия кръг между отборите на Черното Лале и Мургаш. При много голям зрителски интерес протече тази среща. Публиката допълнитено увеличи зарадя на двубоя. Мачът започна с доста твърди влизания и от двата отбора. Отборът на Мургаш владееше повече топката, но момчетата от Черното Лале доста добре се отбраняваха и не позволяваха да им отбележат гол. След грешка в защитата на Черното лале, Стоян Боновски се възползва, останал очи в очи с вратаря на Черното Лале - Димитър. Доста напрежение имаше в отбора на Черното Лале след като вече изоставаха в резултата, което даде отрицателен ефект. Иво от Мургаш успя да вкара редовния си гол с удар от средна дистанция. Момчетата на домакините се стреснаха и започнаха да играят доста по-добре, да комбинират по между си и след една грешка в защитата на Мургаш, Светлин Семков успя да поправи грешката си при първия гол на Мургаш и успя да преодолее вратаря на гостите. Полувремето завърши при резултат 1:2. Второто полувреме отново започна с доста твърда игра, като след едно ефектно изпълнение Стоян Боновски отново даде комфортна преднина на Мургаш. На полувремето в игра влезе Веско Асенов, който с много майсторско изпълнение успя да преодолее Мутката. Последва бърз отговор на Черното Лале, дело на Милен Цеков. Мургаш отново натиснаха своят съперник и се стигна до пропуски пред вратата на Черното Лале, като 3 минути преди края отново Веско Асенов успя да се разпише. Мачът беше един от най-добрите до момента в лигата. Краен резултат 2:5.

Последният двубой от 8-мия кръг беше между отборите на Балкан Ветерани и Мадара. Отборът на Мадара беше в целия си състав и това допринесе за стабилната му игра. В отбора на Ветераните личаха липсата на доста ключови играчи, което си пролича и в крайния резултат. Мачът през цялото време се контролираше от момчетата на Мадара и заслужено победиха. За отбора на Ветераните два гола успя да вкара Григор Стойчовски. Краен резултат 2:7.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/mini-liga


Източник: http://balkanec.bg

Ключови думи: Аматьорска футболна лига

Подобни новини

Коментари (112)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: danov 12 Януари, 11:09

    bravo na momchetata :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Януари, 23:31

    Север пампион.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 13 Януари, 15:37

    bravo na MIKROAK

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 13 Януари, 16:10

    браво на СЕМЧЕТО,тои подари победата на Мургаш.И можели някои да ми каже защо Светлин РОНАЛДОВ СЕ РАЗПЛАКА,НАЛИ ТОВА НЕБЕШЕ ФИНАЛ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 13 Януари, 16:12

    Семчето си замина, беше прегорял преди мача още, нетрябваше да играе въобще. Ради зарев да хване да се скрие някаде, че освен стоики друго нестава. Веско показа ли ви момчета как се прави.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 13 Януари, 17:09

    vzemete da opravite klasiraneto i pobeditelite

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: mladen ruskova 13 Януари, 21:41

    zashto pishete samo nqkoi momcheta det vkarvat a ot igrachite na bulsan ne im pishete imenata

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 13 Януари, 22:09

    #7 Може да ни изпратите техните имена на news@balkanec.bg, не познаваме всичките играчи в лигата, за което се извиняваме.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 13 Януари, 22:41

    Къде са туристите от Лалето, че май неможаха да блеснат и се видя че са посредствено отборче, а се пишеха за големи звезди.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 14 Януари, 06:55

    Лигата ще се реши в 10-тия кръг, Мургаш - Роял :)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete