Петък, 3 Май 2024, 18:43

Резултати след срещите от единадесетия кръг на АФЛ Ботевград

27 Декември 2014, 13:25
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4546 29


Единадесетия кръг започна със срещата между Бате Борисов (Трудовец) и Племакс. Организаторите се бяха погрижили да изчистят снега от терена и бяха създали добри условия за игра. С всеки изминал мач, отбора на Бате Борисов намира верния път и затвърждава реномето на един от най-трудните съперници в лигата. Мачът започна предпазливо и за двата отбора с оглед и на метеорологичните условия. Отбора на Бате Борисов стоеше много добре на терена и след една перфектно организирана контраатака, Тонислав Петков откри резултата. Защитниците на Бате Борисов, бяха организирани добре и не даваха никакъв шанс на Иван Редовски и Здравко Атанасов, да покажат своята игра. След изпълнение на статично положение Теодор Бочев беше изпуснат и той с много точен удар удвои преднината на своя отбор. До края на първата част отново Теодор Бочев направи резултата класически. В началото на втората част Здравко Атанасов вкара два бързи гола за своя обор и върна интригата в срещата. Момчетата на Племакс се хвърлиха да изравняват резултата, но нямаха шанс пред гола. Няколко минути преди края на срещата Теодор Бочев затвърди страхотната си игра реализирайки хеттрик с което реши мача. Минута преди края след неразбирателство в защитата на Бате Борисов, Иван Редовски успя да се разпише, но буквално в следващата атака главния съдя сложи край на срещата. Краен резултат 4:3.

Втората среща за деня беше между отборите на Сенсата и Мургаш Врачеш. Отбора на Мургаш нямаше право на повече грешки, ако искаше да остане в борбата за първото място. Отбора на Сенсата в трета поредна среща се изправя срещу отбор от първите четири. В състава на Мургаш нямаше липсващи състезатели и срещата започна много силно за тях. Наложиха контрол над играта още от самото начало и не дадоха никакъв шанс на своя противник. Автори на головете за отбора на Мургаш бяха Райко Влъчков и Марин Георгиев - Чичарито с по два гола, по един вкараха още Иван Касапов, Григор Стойчовски, Ивайло Златев и Христо Христов. Почетния гол за Сенсата вкара Радослав Зарев. Краен резултат 1:8.

Първата среща от неделния ден беше между отборите на Върколаците и Ред Хартс. В отбора на Върколаците липсваха няколко от основните футболисти, от което можеше единствено да се възползва отбора на Ред Хартс. До средата на първата част мачът беше много равностоен, като и двата отбора имаха много малко шансове за гол. И двамата вратари бяха блестящи и не дадоха никакъв шанс. След изпълнение на статично положение и пас към Цветомир Ралков, той изстреля топката към вратата и след рикошет Васил Григоров откри резултата. Така завърши и първата част с гол аванс за отбора на Върколаците. Всичко в срещата оставаше да се реши през втората част. Второто полувремето отново беше много равностойно. Отбора на Върколаците все пак успяха да вземат комфортна преднина, след хубавата атака и двойно подаване между Деян Димитров и Цветомир Ралков, което изведе последния очи в очи с вратаря и той не сгреши. Десет минути преди края на полувремето Деян Димитров вкара и трети гол с който реши окончателно спора в срещата. Краен резултат 3:0.

Втората среща е между отборите на Черното Лале и Микроак. Отбора на Микроак започна с намален състав срещата, поради липсва на играч. От това обаче момчетата на Черното Лале не се възползваха. Десет минути след началото, численото равенство на терена беше възстановено и тогава отбора на Микроак погледна към вратата на Черното Лале, до преди това предимно се бранеше. Йордан Йорданов - Лео Дачи даде аванс на своя отбор. Този гол успокои играта им и ги направи по-решителни в завършващата фаза. Последваха три гола на Радослав Цветанов, който предрешиха срещата в тяхна полза. Красимир Паструшки върна един гол, но силите явно не им стигнаха за обрат. До края на срещата Радослав Цветанов вкара още три гола и така разгромиха своя противник. Краен резултат 2:7.

Последния двубой беше между отборите на Изток 2014 и Север. Това беше дербито на единадесетия кръг и двата отбора се намират в страхотна форма, и се очакваше истинска битка на терена. Отбора на Изток започна по-добре срещата, като имаха няколко положения за гол. Отбора на Север след средата на първата част, влезе в своя ритам и започнаха да играят по-организирано. При една контраатака на отбора на Изток, Деан Велчев даде преднина на своя отбора. Преднината беше доста кратка, като след хубава комбинация между Марян Ангелов и Ангел Бадев, последния вкара хубав гол. Така завърши и първата част. Втората част започна с леко преимущество за отбора на Север, което им донесе и гол, дело на Марян Ангелов. Отбора Изток все пак стигнаха до изравнителен гол, негов автор беше Марин Данчев. Така двата отбора поделиха точките в срещата. Краен резултат 2:2.

* Ивайло Златев от отбора на Мургаш пропуска следващата среща, поради натрупани четири жълти картона.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Коментари (29)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 27 Декември, 21:09

    Бате Борисов мачката:))

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Декември, 22:13

    Истока повече начкат

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Декември, 22:40

    иЗтока, добри единици, но лош колектив...

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: димитър антонов харалампиев 27 Декември, 22:44

    Нашия састав мачка защоту е многу хумугенен и сме отбор преди сичко другу. Знае как да побешдаваме секи съперник. Утре ще творя на ю тервна и сички ще завиждът на класъта и стила на мойте момчета.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 28 Декември, 08:57

    Днес е дербито на североизтока :)

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: 1914 28 Декември, 11:00

    Severa shte biqt s razlika

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 28 Декември, 17:03

    6 kvo razpravqshee ? :D :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 28 Декември, 17:04

    Последния двубой беше между отборите на Изток 2014 и Север. Краен резултат 2:2.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 28 Декември, 18:43

    Преебаха се и двата отбора в полза на Мургаш.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 28 Декември, 20:28

    Taka e

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete