Събота, 27 Април 2024, 09:10

Резултати след срещите от единайстия кръг на АФЛ Ботевград

4 Февруари 2018, 20:07
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1904 4


Днеес (04 февруари) се проведоха двубоите от 11-ия кръг на АФЛ Ботевград. Това бе последния кръг за есенния полусезон. От следващата седмица отборите ще играят по още един път помежду си.

В първата среща играха Никсметал Груп и Бичкиите. Символичните домакини заслужено победиха с убедителна разлика, а след днешният успех отборът на Никсметал Груп се изкачи до 2-рата позиция във временното класиране. Краен резултат - 9:4. Статистика от срещата може да намерите тук.

Във втория двубой се изправиха Север и Микроак. Продукцията на двата отбора поднесе хубав футбол за зрителите. Срещата премина през много перипетии. Малко преди края на двубоя резултатът бе равен, но играчите на Микроак бяха по-съобразителни и с няколко бързи попадения успяха да пречупят противника си. и да грабнат важни три точки. Краен резултат - 3:7. Статистика от срещата може да намерите тук.

Трети излязоха отборите на Черното лале и Мургаш Врачеш. Срещата премина под абсолютен контрол от страна на Мургаш. Интригата в мача липсваше, а блестящото представяне на миналогодишния шампион не остави никакъв шанс за "лутащия" се тим на Черното лале. Краен резултат - 2:9. Статистика от срещата може да намерите тук.

Четвъртата среща бе между Сименс и Сириус 1. Отборът на Сириус 1 постигна разгромна победа, след като още от самото начало на двубоя пое инициативата и не даде никаква възможност на Сименс за реакция. Краен резултат - 1:12. Статистика от срещата може да намерите тук. 

Петият двубой бе представен от Сириус 2 и Изток. Тимът на Изток постигна важна и съвсем закономерна победа, която идва в изключително важен момент за отбора. Краен резултат - 3:11. Статистика от срещата може да намерите тук.

Кръгът бе закрит от дерби между Фантастико (Враца) и Сенсата. И двата отбора се намираха във върхова форма преди срещата. Предпоставките за зрелищен сблъсък бяха налице. Въпреки че срещата не бе особено резултатна, качеството на футбола бе високо. Възходът за Сенсата продължава, след като тимът излезе крайно мотивиран и спечели заслужено, прекъсвайки победната серия на Фантастико. По този начин само 2 точки разделят Сенсата от третото място, като предстои вълнуващ втори полусезон и битката за призовите позиции ще бъде жестока. Краен резултат - 1:4. Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (4)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Февруари, 08:37

    интересна ли е тази лига :?:

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Февруари, 16:42

    Кога штесе играяат отложените срешти хора

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 5 Февруари, 21:55

    е това вече е точното класиране

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 7 Февруари, 09:48

    ГМО-то 1-ви :lol:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete