Събота, 27 Април 2024, 15:35

Резултати след срещите от осмия кръг на АФЛ Ботевград

14 Януари 2018, 20:08
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2198 0


Днес (14 януари) се изиграха мачовете от 8-ия кръг на АФЛ Ботевград. Лошото време затрудни провеждането на срещите, но ентусиазмът на повечето отбори бе по-силен от снега.

В откриващия първи двубой, един срещу друг се изправиха Никсметал Груп (досега Светкавица) и Север. Двата тима се впуснаха в пряка битка за 3-ото място. Въпреки лошите условия за футбол, се получи страхотен двубой, завършил с победа за Никсметал Груп. Отборът на Север не успя да се противопостави на своя противник, който е набрал добра скорост и впечатлява с представянето си. Триото Здравко Атанасов, Мариан Маринов и Кристиан Кътов бяха с основна заслуга за победата на своя отбор. Краен резултат- 6:3 Статистика от срещата може да намерите тук.

Втората среща бе между Сименс и Сенсата. Мотивирани от последните лоши резултати, символичните гости в лицето на Сенсата успяха да запишат три точки, които ще върнат самочувствието на тима. Краен резултат - 4:10  Статистика от срещата може да намерите тук.

В третият двубой излязоха Изток и Микроак. Още през първото полувреме, момчетата от Микроак успяха да поведат с 2 гола, което им осигури комфортна преднина. Отговорът от страна на Изток дойде чак през второто полувреме, но той не успя да обърка плановете на Микроак. В крайна сметка символичните гости се поздравиха с победата и засилват конкуренцията за призовите места. Краен резултат - 2:5. Статистика от срещата може да намерите тук. 

Четвърти трябваше да играят Зелинград и Сириус 1. Тимът на Зелинград обаче не се яви, и по този начин Сириус 1 записаха нови 3 точки, макар и те да идват след служебна победа. 

Последният мач бе на практика протоколен. Кръгът бе закрит от Сириус 2 и Мургаш Врачеш. Мургаш поведе още в 3-ата минута, но тимът на Сириус 2 шокиращо изравни следващата атака. Приказката за Сириус 2 продължи само 3 минути, след като Мургаш пое тотален контрол над мача и разгроми съперника си. Краен резултат - 2:13. Статистика от срещата може да намерите тук. 

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.





Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete