Събота, 27 Април 2024, 08:32

Резултати след срещите от първи кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград

18 Февруари 2018, 20:22
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2177 10


Днес (18 февруари) се проведоха двубоите от 1-ви кръг на втори полусезон на АФЛ Ботевград. Новият полусезон започна с някои сензации и определено загатна за интересни предстоящи сблъсъци.

Първи един срещу друг се изправиха Сенсата и Никсметал Груп. Това бе един от сочените за дерби мачове. И двата отбора показаха много силно представяне преди срещата им един срещу друг. След завързани първи минути, тимът на Никсметал Груп отбеляза първи и докрая на полувремето поддържаше крехък аванс. Нови два гола в тяхна полза точно преди края на полувремето се оказа достатъчен, за да пречупи Сенсата. Докрая на срещата играчите на Никсметал не дадоха шанс на съперника си за отговор и записвайки суха мрежа продължават своя възход. Краен резултат - 0:6. Статистика от срещата може да намерите тук.

Във втория двубой играха Микроак и Сириус 1. Може би най-зрелищният сблъсък за целия кръг. Очаквано Микроак поведе с две бързи попадения, а на полувремето водеше също с толкова. Нищо не предвещаваше развоя на събитията, сякаш трите точки бяха гарантирани за символичните домакини. Малко преди края на срещата, сякаш от дълбок сън, играчите на Сириус 1 се пробудиха и успяха да се върнат в мача, след като изравниха резултата. Последваха 10 изключително завързани последни минути, в които веднъж Микроак си върна водачеството, но Сириус 1 успяваше някакси да отговори.В крайна сметка тимът на символичните домакини беше по-настоятелен и грабна победата, разписвайки се 2 минути преди края. Краен резултат - 6:7. Статистика от срещата може да намерите тук.

Трети в битката за дъното се срещнаха Бичкиите и Сириус 2. Отборът на Сириус 2 бе пред разпадане и не се знаеше до последно дали ще продължи участието си в кампанията. С обновен състав, символичните гости постигнаха първата си победа и стигнаха до една от сензациите на кръга. Срещата премина под абсолютен контрол от страна на Сириус 2, които показаха доста приятна игра, предвид скромните възможности, които тимът демонстрира през първия полусезон. Символичните гости надиграха категорично съперника си и заслужено се поздравиха със своя първи успех, който вече ги изстреля с една позиция по-нагоре. Силен двубой изиграха атакуващите футболисти на "жълтите", създавайки доста положения за гол. Срещата достигна и преломен момент, при който нещата можеше да се обърнат. Червен картон за състезател на Сириус 2 остави отбора с човек по-малко и дузпа в полза на Бичкиите. Стражът на Сириус 2 обаче успя да спаси удара и предотврати задаващия се подем от страна на Бичкиите. Краен резултат - 1:6. Статистика от срещата може да намерите тук.

Четвъртата среща бе между Север и Черното лале. И двата отбора имаха своите проблеми преди старта на втория полусезон. За тима на Черното лале ситуацията обаче става все по-трудна. Силно представяне на Север им донесе важна и също толкова заслужена победа, след като от самото начало символичните домакини показаха надмощието си над съперника. Със сигурност за това допринесе и неприятната контузия, която получи младият страж на Черното лале, принуждавайки го да напусне мача безславно. С победата отборът на Север се затвърди в средата на таблицата, но пък шансовете за призовите места изглеждат минимални. Краен резултат - 8:3. Статистика от срещата може да намерите тук.

В петият двубой играха Изток и Сименс. Тимът на Изток не изигра най-добрата си среща, а отборът на Сименс не се даде никак лесно. Въпреки че поведоха рано в резултата, символичните домакини изпитаха сериозни затруднения при опита си да увеличат преднината си. Минималният им аванс се запази чак до началото на второто полувреме, когато Мартин Марков се разписа за 2:0. Крайният резултат бе оформен малко преди края на срещата. Така отборът на Изток записа важни три точки, които допълнително да придадат увереност на момчетата. Краен резултат - 3:0. Статистика от срещата може да намерите тук.

Последен по програма беше предвиден мегасблъсъкът на кръга между Мургаш Врачеш и Фантастико (Враца). Срещата бе изключително завързана и двата отбора показаха много здрава игра. Не липсваха и положения, но двамата вратари бяха на ниво. Първи резултата откри Фантастико чрез Валентин Лилов, но само минута по-късно Ивайло Златев върна равенството в срещата. Последваха тежки минути, в които двете страни оправдаха очакванията и доказаха, че заслужават първите две места в класирането. Малко преди края на срещата тимът на Фантастико (Враца) вкара чрез Цветан Лазаров и отмъкна победата, като момчетата от Враца се превърнаха в първия отбор, който успя да спре устрема на Мургаш и му нанесе първата загуба за сезона. Краен резултат - 1:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

Последният двубой бе отложен мач между Микроак и Сименс. Двата отбора играха за втори път днес, но това не им попречи да сътворят резултатен мач. Съвсем резонно символичните домакини постигнаха убедителен успех, а тимът на Сименс не можа да се противопостави на атакуващата мощ на Микроак. С 2-ата си победа за деня, момчетата от Микроак вече имат равен актив с отборите на Никсметал и Фантастико (Враца), които обаче са с мач по-малко. Без значение, със сигурност битката за 2-ро и 3-то място ще бъде жестока. Краен резултат - 11:5 Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (10)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Февруари, 10:34

    GMO-to padnalo :lol: :lol:

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Февруари, 11:03

    Kakvo e tova gmo be sladur

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: гацо 19 Февруари, 11:52

    а какво стана с отбора на светкавица, че не разбрах къде изчезнаха, а и няма новини?

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 19 Февруари, 14:05

      Отборът бе преименуван от Светкавица на Никсметал Груп

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 19 Февруари, 18:08

    Bravo murgach

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Февруари, 19:23

    Грешка да оставят Кацара резерва

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 19 Февруари, 22:21

    Кацара е станал като Илчо Арсов !

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 20 Февруари, 11:26

      Ако говориш за оня "големия"( на кила) вратар на Ботев Пд.....Лилчо,Лилчо се казва и беше един от най-добрите вратари в А група,въпреки килцата,така че нищо не пречи Кацара да си е добър!Даже най-добрия!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 20 Февруари, 08:37

    Kvo bravo zagubi ha

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 21:27

    Една. Легенда. Си замина. Завинаги

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete