Събота, 27 Април 2024, 09:33

Резултати след срещите от първия кръг на АФЛ Ботевград 2017

12 Ноември 2017, 17:17
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3140 10


Днес бе дадено началото на Аматьорска футболна лига сезон 2017/18. Изиграха се 5 изключително вълнуващи срещи, а надпреварата за пореден път отговори на своя етикет. Откриването на лигата бе съпроводено с голям зрителски интерес, който продължи през целия ден.

Тазгодишната кампания започна с двубоя между Сенсата и Светкавица. Срещата завърши 2:3. Двата отбора показаха стабилна игра в защита, която не донесе попадение през първата част. Първият гол падна малко след почивката и отвори мача. След като Светкавица поведоха, последва бърз обрат от страна на Сенсата с два гола на Радослав Зарев. В заключителните минути от двубоя, играчите на Светкавица показаха характер и сътвориха обрат, като успяха да изтръгнат 3-те точки в този вълнуващ първи мач за тази година. Статистика от срещата може да намерите тук.

Втората среща бе не по-малко интересна. Изправиха се един срещу друг миналогодишният шампион - Мургаш Врачеш и абсолютният дебютант в лигата - Фантастико (Враца). Още в началото тимът на Фантастико поведе в резултата чрез Симеон Гачовски и донякъде шокира Мургаш. Те успяха да отговорят чак през второто полувреме, но минута по-късно получиха нов гол и отново трябваше да наваксват в резултата. Теодор Тодоров изравни в 32-ата минута. Всичко се реши в последните минути, когато Теодор Тодоров вкара нов гол, а капитанът Иван Касапов покачи за 4:2. Силите на Фантастико стигнаха само за още едно попадение, което дойде в добавеното време. То бе дело на Симеон Гачовски. Краен резултат - 4:3. Статистика от срещата може да намерите тук.

Третият двубой бе между друг новак в лицето на Сириус срещу утвърдения тим на Микроак. И този мач предложи много емоции, като отново победителят се излъчи в последните минути от срещата. Микроак поведе чрез Йордан Йорданов - Дачи, а Сириус изравни с гол на Райко Влъчков 4 минути по-късно. Малко преди края на полувремето, Виктор Марков от Сириус получи червен картон и спомогна за изхода на двубоя. Йордан Йорданов - Дачи вкара втори гол за своя тим в 35-ата минута. Отборът на Сириус не се предаде, показа желание за нещо в мача и стигна до ново равенство с попадение на Здравко Цветков в 46-ата. Още в следващата атака обаче, Кристиян Иванов върна преднината за Микроак и в крайна сметка спечели мача за своя отбор. Краен резултат - 2:3. Статистика от срещата може да намерите тук.

Четвъртата среща донесе и първото равенство на кръга. Тя бе между отборите на Преслав и Черното лале, завършила 3:3. Два гола на Ангел Бадев в първите 10 минути говореха за безпроблемна победа за Север. Играчите на Черното лале обаче напипаха почвата и успяха да отговорят на предизвикателството, с щастлив гол на Злати Томов. Двата отбора показаха атакуващ футбол, често се налагаше двамата вратари да се намесват. В 33-ата минута Денислав Атанасов изравни за своя отбор. Играчите на Черното лале потърсиха и победата, но не успяха да вкарат положенията си. Когато всичко трябваше да се решава в последните минути, напрежението се покачи, раздадоха се и картони. Мощно воле на Ангел Бадев  в 39-ата разстреля вратаря на "лалетата" и попари амбициите на символичните гости. Те обаче успяха да вземат точката, след като 3 минути преди края Стефан Влахов вкара с глава. Краен резултат - 3:3. Статистика от срещата може да намерите тук.

В последната среща отборът на Изток разгроми непретенциозния тим на Сименс с 15:2. Срещата беше до известна степен предрешена още от самото начало, тъй като тимът на Изток взе превес от първите минути и бележеше гол след гол. Тимът на Сименс не успя да отговори, но все пак се разписа на два пъти. В крайна сметка момчетата от Изток започват сезона с гръмка победа, която ще ги изкачи на първото място във временното класиране след кръга. Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, голмайстори, програма и класиране може да намерите тук



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (10)

  • Отговори (1) (1)
    1. добавен от: Анонимен 12 Ноември, 19:14

    Какво стана с големия футболист Здравко, май пак изтегли късата клечка.

    • (0) (1)
      1. добавен от: Анонимен 12 Ноември, 19:52

      Винаги е бил голем, ама на кила.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Ноември, 22:33

    Нали знаете тази година кой ще е номер 1, - Мургаш Врачеш!

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 13 Ноември, 07:50

    Laletata sa po krasivi i po dobri N1

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 13 Ноември, 07:55

    В мургаш има един красив и той е фърги, другите са оръпани врачежане

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 13 Ноември, 08:32

    V lalelencata 9 i 10 nomer sa nai gotini

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 13 Ноември, 23:34

    Най големия красавец е пламен

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 07:35

    Аз несъм видяла красив джуруляк,само като ги чуеш как говорят и ти става ясно какви неграмотни свине са

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 07:37

    А Кехи да вземе да си развърне парите на хората,които е завлякъл,а не да се записва да играе футбол,че някой ще му обута и другите зъби скоро време

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 15 Ноември, 17:47

    Posledno koi e po krasiv preslav n1

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete