Събота, 27 Април 2024, 08:58

Резултати след срещите от пети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград

2 Април 2018, 14:14
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1494 11


В неделя (01 април) се изиграха двубоите от 5 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград.

Срещата между Изток и Сенсата се проведе с няколко дни по-рано - на 29 март. Тя обаче предостави много емоции на свой ред, за което говори и крайният резултат - 4:4. Двубоят премина изключително равностойно, като двата отбора непрестанно водеха ужесточена битка за надмощие. Първи в резултата поведоха момчетата от Изток. Последва бърза реакция и обрат за отбора на Сенсата. Това обаче сякаш зареди допълнително играчите на Изток, които бързо възстановиха равенството и неслед дълго поведоха. Тимът на Сенсата продължи упорито да търси промяната на резултата и въпреки че малко преди края отново губеше, с много усилия отборът се добра до равенството. Краен резултат - 4:4. Статистика от срещата може да намерите тук.

Така първият двубой за деня бе между Север и Сириус 2. Това също бе един от мачовете, които достойно може да се каже, че спря дъха на неутралния зрител. Отборът на Сириус 2 бе на път да сътвори изненадата, след като поведе с 4:1, въпреки че пръв инкасира гол малко след началото. Очевидно обаче символичните гости изпитваха доста трудности, сред които липсата на ключови играчи и така позволиха на съперника си да се върне в мача. Малко след началото на второто полувреме тимът на Север изравни за 4:4. Последваха много оспорвани минути, в които двата отбора си разменяха водачеството, а срещата премина през доста перипетии. В заключителните 10 минути мачът вървеше към закономерно равенство, с което двата отбора да си поделят по една точка. Играчите на Север обаче показаха характер и измъкнаха победата в последната минута и разбиха надеждите на Сириус 2 за нещо в мача. Все пак трябва да отбележим, че се получи доста здрава битка, която предложи много емоции за зрителите. Краен резултат - 8:7. Статистика от срещата може да намерите тук.

Във втората среща трябваше да се срещнат основните претенденти за 3-ото място - Микроак и Фантастико (Враца). Изненадващо обаче момчетата от Фантастико така и не се появиха и както е по регламент реферът отсъди служебна победа в полза на Микроак. С това изглежда и въпросителните около сагата за третото място са приключени.

Трети помежду си играха Бичкиите и Изток. След две поредни победи, тимът на Бичкиите изглежда бе преобразил коренно своето представяне. Очакванията бяха и днес да се види това друго лице на отбора. В пълно противоречие на предсказанията, тимът на Изток напомни за своята най-добра форма, разбивайки на пух и прах самочувствието от последните успехи на съперника си. Отборът на Изток изцяло контролираше събитията на терена. Въпреки че допусна изравняване на резултата в началото, след това символичните гости се взеха в ръце и тотално надиграха Бичкиите, нанасяйки им доста тежко поражение. Краен резултат - 3:12. Статистика от срещата може да намерите тук.

В последната среща за деня изненади нямаше. Един срещу друг се изправиха Сименс и Мургаш Врачеш. Миналогодишният шампион разгроми отбора на Сименс, изкарвайки цялата си енергия, след грешката, която допусна срещу Никсметал Груп. Над всички блесна Ивайло Златев, който вкара 7 гола за Мургаш и се превърна в основния палач на Сименс. Краен резултат - 0:16. Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.






Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (11)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Април, 18:25

    защо мача между Лалето и Никсметал е отложен без Лалето да са дали съгласието си ?

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 2 Април, 19:19

    Лалето напуска лигата

  • Отговори (1) (1)
    3. добавен от: Анонимен 2 Април, 20:20

    pravilata sa ednakvi za vsi4ki 6tom fantastiko zagubi slujebno trqbva i niksmetala da zagubi slujebno

  • Отговори (0) (1)
    4. добавен от: Анонимен 2 Април, 20:34

    Много ви е зор за никсметал, мургашчетааа. Ще търсите всякакви възможни начини за служебни загуби или други странични начини за печелене, след като не можете да играете. Смешнооо ...!

  • Отговори (2) (0)
    5. добавен от: Анонимен 3 Април, 08:24

    Правилата в лигата са еднакви за всички.докато се подкрепят определени отбори лигата ще остане без отбори днес са лалето и фантастико утре ще са другите срамота е радков и компания неможе така .

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 3 Април, 09:02

    Никсметал 4 дни преди кръга,предложи на Лаленцата,2 различни дни и различни часове,за провеждане на срещата.
    Не знам какво плачете толкова.

  • Отговори (1) (1)
    7. добавен от: Анонимен 3 Април, 10:50

    Мача трябваше да се играе в неделя от 17:00 никсметал не се явиха какво следва след това организаторите да кажат

  • Отговори (0) (1)
    8. добавен от: Анонимен 3 Април, 11:03

    всичко идва от Сашо съдията навика си врачаните тук и си ги побутва и по време на мач и извън терена по всевъзможни начини !!! Да не коментираме когато отборите са си местни подкрепя малцинството от страх да го не бият тая лига тотално осакатя от такива съдий ! След черното лале най вероятно ще има и други отбори отказали се !

  • Отговори (1) (0)
    9. добавен от: ... 3 Април, 19:30

    Лаленцата .. Нали сте записали, за да играете? Или при първа възможност търсите служебни победи за да не паднете с 10 гола както става на поледък .. Сте боксовата круша

  • Отговори (0) (1)
    10. добавен от: Анонимен 3 Април, 20:13

    Abe laleta li ste karamfili li ste. Ne vi li e sram da govorite taka be??? Nali mom4etata ot niksmetal vi zvuniaha be otvorenite. Ami otkazvaite se i bez vas pak 6te ima liga

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete