Четвъртък, 25 Април 2024, 22:50

Резултати след срещите от седмия кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

27 Януари 2019, 18:59
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2177 7


Тази неделя (27 януари) се изиграха двубоите от 7 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. Въпреки обилния снеговалеж през последните два дни, надпреварата протече при идеални условия, осигурени от организаторите. Всички срещи се проведоха на пълни обороти, а резултатите след някои от тях внасят още интрига сред борещите се отбори за най-високите отличия.

Кръгът бе открит от мегасблъсъка между Никсметал Груп и Феърплей Мездра. Двата отбора отговориха на своя етикет и не разочароваха с представянето си. Съвсем закономерно срещата предложи стойностна футболна игра, придружена с висока енергичност и огромен заряд. Тимът на Феърплей Мездра беляза летящ старт и с категоричното си представяне на терена през първото полувреме имаше перфектен аванс от 3 гола на почивката. След подновяването на играта обаче, отборът на Никсметал Груп претърпя пълна метаморфоза, започна да действа агресивно, а това респективно оказа своето влияние. Символичните домакини успяха да се доберат до зрелищен обрат и поеха контрол над събитията на терена. След това "зелените" съумяха да запазят преднината си и се поздравиха с така важния за целия отбор и амбициите му успех, който дава нов тласък на Никсметал Груп в борбата му за призовите места. Краен резултат - 5:4. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Вторият спор за деня бе между Отряд Армейци и Сименс. Двубоят премина без изненади, след като вдъхновеното представяне на "червените" продължи и този кръг. Тимът на Отряд Армейци премина без проблеми през отбора на Сименс и със своята трета поредна победа след подновяването на надпреварата, продължава да загатва за своите способности и амбиции за високо класиране. Краен резултат - 11:3. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Един от сблъсъците, който остана на заден план, бе този между Сенсата и Микроак. "Фирменото" дерби закономерно предложи доста атрактивен футбол, а емоциите също не лиспваха. Отборът на Микроак наложи ранен контрол върху играта и с агресивна игра и дълбока преса успя да излезе напред в резултата. Тимът на Сенсата дебнеше на контраатака, а много често символичните гости се оказваха на стрелкова позиция именно възползвайки се от уменията си бързо да прехвърлят играта в предно поле. Повечето голови възможности за Сенсата обаче се увенчаха с неуспех, а основна заслуга за това имаше стражът на Микроак, който изнесе доста силен двубой. В крайна сметка победата се озова в лагера на Микроак, който продължава своя подем и с нови важни три точки остава сред основните конкуренти за челната тройка. Краен резултат - 2:5. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Четвъртият двубой за деня бе между Черното лале и Сириус. Възходът на Сириус продължи и днес, след като "жълто-сините" се отличиха с поредното си силно представяне и постигнаха трети пореден успех. Победата дойде съвсем заслужено, след като символичните гости успяха да вземат превес още в първите минути от срещата. Тимът на Сириус се възпозлва от миговете невнимание в отбрана на "лалетата" и рано рано материализира превъзходството си. След това нещата закономерно отидоха към своя край, а отговорът от страна на Черното лале така и не дойде. Краен резултат - 1:6. Статистика от срещата можете да намерите тук.

В последната среща излязоха отборите на Козаро и Грамаде Скравена. Двубоят бе абсолютно протоколен за тима на Козаро, който очаквано не срещна особен отпор от страна на своя съперник. Символичните домакини нанесоха поредното тежко поражение за Грамаде и записаха важни три точки, с които борбата на върха продължава. Краен резултат - 17:3. Статистика от срещата можете да намерите тук. 

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (7)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 4.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: Анонимен 29 Януари, 05:20

    Абе на Зарев ли ви е яд че трият коментарите голмайстор номер едно

  • Отговори (2) (0)
    6. добавен от: Анонимен 29 Януари, 14:09

    Машина!

  • 7.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete