Събота, 27 Април 2024, 14:32

Резултати след срещите от седмия кръг на АФЛ Ботевград

7 Януари 2018, 20:24
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2186 0


Днес (07 януари) се проведоха мачовете от 7-ия кръг на АФЛ Ботевград. След зимната пауза, днешните срещи бяха изпълнени с много заряд и настроение.

В откриващия първи двубой се срещнаха Мургаш Врачеш и Зелинград. Миналогодишният шампион продължава силното си представяне и записа седма поредна победа. Краен резултат - 5:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

Във втората среща играха Преслав и Изток. Тук имаше сериозни предпоставки за дерби, които в началото на мача изглеждаха опровергани. Отборът на Изток пръв поведе в резултата, но докрая на полувремето Преслав се върна в мача. През втората част символичните домакини взеха нещата в свои ръце и стигнаха до пълен обрат. След това момчетата на Преслав много бързо пречупиха съперника си и стигнаха до разгромна победа. Краен резултат - 8:3. Статистика от срещата може да намерите тук.

Третият мач бе между Фантастико (Враца) и Сименс. Отборът на Фантастико не допусна изненада и закономерно разгроми скромния отбор на Сименс, който въпреки всичко се държеше стабилно поне през първото полувреме. Краен резултат - 9:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

В четвъртия двубой се изправиха отборите на Сенсата и Микроак. Зрителите станаха свидетели на изключително оспорван двубой, който поддържаше интригата до самия край. Отборът на Микроак беше по-мотивираният от двата тима и успя да се наложи над съперника си. Краен резултат - 3:5. Статистика от срещата може да намерите тук.

Петата среща между Черното лале и Сириус 1 също предложи доста емоции. Кризата за отбора на Черното лале продължава и тимът записва втора поредна загуба. Момчетата на Сириус 1 пък най-после успяха да се "отпушат" и да вземат първи 3 точки от началото на кампанията. Блестящ мач за отбора си изигра Райко Влъчков, който допринесе най-много за победата на своя тим, вкарвайки 2 много красиви попадения. С добра игра се отчете и младият страж на Черното лале, който с хубави намеси спаси отбора си от много по-тежка загуба. Краен резултат - 2:4. Статистика от срещата може да намерите тук.

Последният двубой бе между Светкавица и Сириус 2. Мотивирани след победата над Микроак, момчетата от Светкавица продължават с доброто представяне и постигнаха съвсем резонна победа. Поглед върху класирането показва, че тимът върви ръка за ръка с най-добрите отбори до момента и определено има потенциал за призовите места. Краен резултат - 10:4. Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete