Събота, 27 Април 2024, 10:06

Резултати след срещите от шести кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград

17 Април 2018, 11:30
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2049 30


На 15 април се проведоха двубоите от 6 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград. Днешният ден предложи на зрителите богата футболна програма, а изненади не липсваха.

В първата среща излязоха отборите на Фантастико (Враца) и Сириус 2. Врачанският тим бе принуден да играе два мача подред, тъй като от 12:00ч. се проведе двубой от 1/16 финалите за Лига България. Това оказа известно влияние върху развитието на мача. Фантастико (Враца) започна уверено срещата и още от самото начало доминираше противника си. Символичните домакини отбелязаха 4 гола за 8 минути, с което останаха впечатления, че тимът на Сириус 2 ще бъде разгромен. Точно тогава обаче пристигна отговорът на символичните гости, които успяха да се разпишат, а след това продължиха да тормозят отбора на Фантастико и почти стигнаха до равенството. Врачанският тим видимо подцени възможностите на своя съперник, което можеше да им коства победата в днешната среща. Въпреки че отборът на Сириус 2 показа характер, индивидуални грешки ги лишиха от възможността да измъкнат нещо от мача. Така тимът на Фантастико записа труден, но ценен успех и продължава да мечтае за третото място. Краен резултат - 6:4.

Във втория двубой трябваше да се срещнат Черното лале и Сименс. Отборът на Черното лале обаче не се яви и вместо това дупката бе запълнена от двубой между Сириус 2 и Сименс, след като и двете страни дадоха съгласието си мачът да се проведе. В него интригата липсваше, момчетата от Сириус 2 респектираха съперника си от самото начало, принудиха го да стои прибран в своята половина. Видимо по-добрата игра на "жълтите" им донесе солидна победа, която ще ги отлепи от дъното поне засега. Краен резултат - 11:1.


В малкото дерби на кръга се срещнаха два от традиционните участници - Мургаш Врачеш и Изток. Изненадата на кръга бе поднесена от "спящия гранд" - Изток, който успя да изтръгне победата от лидера Мургаш Врачеш. Двата отбора сътвориха истинска футболна битка, която премина в динамично темпо и предложи хубав футбол за гледане. Интересните ситуации валяха една след друга. Отборът на Мургаш Врачеш имаше превес във владението на топката, като атакуваше по-често и създаде по-чистите голови положения. Блестящо представяне от страна на вратаря на Изток - Иван Дилов обаче тотално обезвери мотивираните играчи на Мургаш. Стражът на Изток беше истинска стена в днешната среща и бе с основна заслуга за победата на своя отбор. Единственото попадение в мача дойде след контраатака за символичните гости, когато Димитър Харалампиев се разписа. Заключителните минути бяха осеяни с напрежение, раздадоха се и картони, но все пак спортсменството се запази. В крайна сметка играчите на Мургаш се оказаха безсилни да променят развоя на събитията и така позадремалият в последно време отбор на Изток най-после се пробуди с истински гръм и трясък. спъвайки лидера към втората му титла. Краен резултат - 0:1.


С голям интерес бе очаквана срещата между Никсметал Груп и Микроак. "Сблъсъкът на титаните" обаче за съжаление не успя да отговори на своя етикет, след като двубоят премина под контрола на Никсметал Груп и не успя да предложи кой знае какво съперничество. Първите минути бяха доста оспорвани. Символичните домакини поведоха в 4-ата минута и поддържаха аванса си умело, със стабилна игра в защита. След като тимът на Никсметал Груп удвои преднината си, напрежението ескалира, главният съдия трябваше да се намесва и да раздава картони. Последваха минути, в които тимът на Микроак опита да се върне в срещата, създаде някои добри положения, но мал шанс ги лиши от тази възможност. В крайна сметка играчите на Никсметал Груп взеха своето, след като продължиха да бележат в предни позиции, а същевременно затвориха подстъпите към своята врата. Едва във финалните минути отборът на Микроак се разписа, но вече бе твърде късно и победата в дербито отиде съвсем заслужено в лагера на Никсметал Груп. Краен резултат - 7:2.


В петия двубой за деня се срещнаха Сенсата и Бичкиите. Отборът на Сенсата не допусна изненада и успя да се справи със своя съперник без особени затруднения. Символичните домакини влязоха по-концентрирани в срещата и се възползваха от грешките на Бичкиите. Феноменално представяне от страна на Радослав Зарев бе в основата на днешната победа за Сенсата. Нападателят отбеляза 5 от 7-те гола и вече се изравни с Ивайло Златев от Мургаш по брой попадения в голмайсторската класация. Краен резултат - 7:2.


Кръгът закриха отборите на Сириус 1 и Север. Съвсем логично двата отбора спретнаха доста завързан двубой, изпълнен с интрига до последната минута. Отборът на Сириус влезе по-добре в мача и поведе няколко минути след началото. Очаквано тимът на Север отговори бързо и интригата бе върната. Символичните домакини успяха да излязат напред в резултата за втори път в средата на първата част, но отново играчите на Север изравниха малко след това. Последваха минути на равностоен футбол, в който никой от двата отбора не успя да вземе превес. Все пак в заключителните минути играчите на Сириус 1 преодоляха съпротивата на своя съперник и успяха да измъкнат победата. Краен резултат - 6:3.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (30)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Април, 11:48

    Мургаш пак ли пинаха водичка?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 17 Април, 12:11

    Мургаш са подали жалба срещу Изтока

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 17 Април, 12:27

    Ако уважат жалбата им срещу нашия отбор ,се отказваме от участието си.Все пак ние ни се борим за нищо.Излезнахме ,за да направим стойностен мач и мисля ,че такъв се получи.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 17 Април, 12:39

    Дайте купата на Цеки, че е казал, че си дърпа въжето ако не спечели тази година!

  • Отговори (1) (1)
    5. добавен от: Анонимен 17 Април, 13:06

    Interesno mi e za6to se nablqga na imeto na vratara na Iztok ,za6to to4no kogato ima podadena jalba ili taka trqbva da se pokaje 4e to4no zaradi nego Murga6 e zagubil mnogo ste jalki i bezsilni ,priemete zagubili ste pokajete dostoinstvo ,6ampiona e 6ampion za6toto pe4eli ma4ovete si s igra ,a ne sas jalbi !!!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 17 Април, 14:47

    жалбата за какво е ?

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 17 Април, 15:10

    за Неправилно дишане от страна на играчите на Изток :D

  • Отговори (1) (0)
    8. добавен от: Анонимен 17 Април, 16:29

    Помните ли. Как. Отбора. Никсметалгруп. Направи. Номера. На. Черното. Лале бързо. Забравихте. Това дава. Агнета и. Пари. На другите. Отбори. Да. Бият. Мургаш

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 17 Април, 16:39

    Ланенца,след като се отказвате,на Вас да превеждаме ли пари????
    И до края на месеца,да потвърдите колко хора ще идвате на агнето,за да знаем колко да заколим и дадем на Ангел да изпече.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 17 Април, 17:10

    Az lichno si priznavam ,che po edno vreme bqh izmoreb i dishah dosta uchesteno .Mislq,che tova e bilo prichinata :((((

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete