Събота, 27 Април 2024, 15:12

Резултати след срещите от шестия кръг на АФЛ Ботевград 2017

17 Декември 2017, 20:47
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2083 1


Днес (17 декември) се проведоха мачовете от 6-ия кръг на АФЛ Ботевград - сезон 2017/18. Снежният неделен ден бе белязан от сериозни изненади, а интригата в цялата кампания започва да се увеличава.

В откриващата среща Черното лале и Сименс имаха честта първи да стъпят на заснежения терен. Очакванията преди мача бяха за убедителна победа от страна на Черното лале. Митовете бяха разбити на пух и прах,след като тимът на Сименс показа характер, записвайки втора победа в лигата. Двубоят бе изключително завързан през цялото време. Вкарвайки два гола за 2 минути, играчите на Черното лале сякаш щяха да вземат лесно своето. За пореден път обаче отборът на Сименс не се предаде, успя да изравни точно след като инкасира две попадения. Сякаш шокирани от отпора, който оказа противника им, играчите на Черното лале изпуснаха контрола върху мача. Тяхната съдба стана още по-тежка, след като Сименс стигна до пълен обрат и поведе с 4:2. Тимът на Черното лале не успя да се отърси от напрежението, а силите им стигнаха само за още един гол. Така отборът на Сименс записа своята втора победа и започва да се превръща в любимец на неутралния зрител. Краен резултат - 3:4. Статистика от срещата може да намерите тук. 

Във вторият двубой се срещнаха Изток и Мургаш Врачеш. Очакванията за дерби бяха напълно оправдани, отборите предложиха качествен футбол на свой ред. Играчите на Изток бяха по-мотивирани и успяха да поведат, но още следващата атака реултатът отново бе изравнен. На два пъти отборът на Изток успяваше да поведе в резултата, но шампионският дух на Мургаш оказа влияние и в крайна сметка опитът си каза думата. Краен резултат - 3:4. Статистика от срещата може да намерите тук.

Третата среща бе между Преслав и Сириус 1. Отборът на Преслав постигна гръмка победа, с която записа важни три точки. Краен резултат - 8:3. Статистика от срещата може да намерите тук.

В четвъртият двубой бе поднесена нова изненада. Отборите на Микроак и Светкавица играха в последния мач на кръга. Тимът на Микроак стъпи накриво за втори път, след като загуби изненадващо с 1:5. Срещата протече при абсолютна доминация на момчетата от Светкавица, които излязоха мотивирани да се докажат сред един от най-добрите отбори тази година. Символичните гости успяха да вземат превес още от самото начало, материализираха своето превъзходство с попадения и съвсем заслужено спечелиха. Краен резултат 1:5. Статистика от срещата може да намерите тук.

Последната среща между отборите на Зелинград и Сенсата бе отложена.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Декември, 18:45

    Мачкай Сименс,да се готвят следващите:-) :-) :-) :-)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete