Събота, 27 Април 2024, 09:58

Резултати след срещите от трети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград

11 Март 2018, 19:57
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1926 3


Днес се проведоха двубоите от 3 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград. Топлото време и благоприятните условия привлякоха сериозен интерес към днешните мачове. През целия ден срещите имаха удоволствието да се провеждат пред многобройна публика.


Първият двубой бе между Север и Бичкиите. Още с началото на кръга беше поднесена и първата изненада. Сензационни първи три точки постигна тимът на Бичкиите, след като успя да победи в днешната среща. Двете страни спретнаха много оспорван двубой, като през повечето време мачът вървеше гол за гол, придружен с много напрежение. Бичкиите успяха да вземат аванс, който поддържаха докрая и въпреки сериозните опити от страна на Север, символичните гости се поздравиха с победата. На два пъти "зелените" стигаха до равенството, но Бичкиите удържаха на натиска и прескочиха ентусиазма на своя опонент, постигайки първите си три точки по сензационен начин. Така битката на дъното става още по-ожесточена, след като вече няма отбор, който да не е записал точки в актива си. Краен резултат - 4:5. Статистика от срещата може да намерите тук.

Втори помежду се изправиха Никсметал груп и Сименс. Тук изненади нямаше и напълно заслужено отборът на Никсметал Груп постигна разгромна победа, с която продължава уверено своя начертан път към призовите места. Краен резултат - 10:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

Третата среща между Фантастико (Враца) и Сириус 1 не се състоя. Двубоят е отложен, като към момента не се знае кога ще се проведе.

Четъртият двубой представи още едно сериозно дерби. Един срещу друг се изправиха Черното лале и Изток. Отново среща изпълнена с много емоции и много напрежение. Символичните домакини бяха напред в резултата още след първата си атака, но тимът на Изток бързо реагира и върна попадението почти веднага след това. Двубоят премина през много перипетии, като двата тима смениха по веднъж водачеството си. През цялото второ полувреме резултатът бе равен и закономерното беше двете страни да си разделят точката. Ентусиазмът от страна на Черното лале обаче им донесе победата, след като Милен Цеков бе точен за своя отбор. Така докрая на срещата символичните домакини отново показаха добрите си умения при играта в защита и запазиха крехкия си аванс, записвайки втора поредна победа. Краен резултат - 4:3. Статистика от срещата може да намерите тук.

Предпоследната среща бе между Мургаш Врачеш и Сенсата. Очакванията за завързан двубой не се оправдаха. Въпреки кадровите проблеми, които видно личаха в състава на миналогодишния шампион, те съумняха да покажат добра игра, с която тотално подчиниха противника си. Мачът премина под абсолютния контрол на Мургаш, а тимът на Сенсата не успя да окаже почти никаква съпротива. В малкото пъти, които отборът получаваше възможност, защитата на "сините" умело успяваше да неутрализира усилията на своя съперник. Така се стигна до разгромна победа за Мургаш, която се превръща във втора поредна от началото на втория полусезон. Краен резултат - 12:1. Статистика от срещата може да намерите тук.

Кръгът бе закрит от отборите на Микроак и Сириус 2. На пръв поглед изходът от двубоя бе предрешен в лолза на символичните домакини. Ранното попадение в тяхна полза също изглеждаше, че ще доведе до безпроблемен успех за Микроак. Младият отбор на Сириус 2 обаче никак не мислеше да подарява трите точки на своя съперник. Последва изравняване на резултата и доста равностойна игра от двата отбора. Може би до това доведе и лекото подценяване на съперника, което си позволиха в лагера на Микроак. След оспорвани минути и равенство на почивката,, все пак логичното се случи и Микроак отново поведе в резултата, като преди това отборът пропиля доста хубави възможности. Няколко минути по-късно точно реализирана дузпа от страна на Сириус 2 отново върна интригата в мача. Равенството не се задържа дълго, след като опитът и по-добрата игра на Микроак оказаха влияние и отново тимът бе напред в резултата. Тогава играчите на Сириус 2 се впуснаха в нападение, търсейки изравнителния гол и бяха сурово наказани от мощните контраатаки на своя съперник. Така отборът на Микроак наниза още няколко бързи попадения, с които подпечата успеха си. Краен резултат - 6:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete