Събота, 27 Април 2024, 15:04

Резултати след срещите от третия кръг на АФЛ Ботевград 2017

26 Ноември 2017, 19:57
(0) (2)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2010 0


Днес (26 ноември) се изиграха срещите от 3-ия кръг на АФЛ Ботевград - сезон 2017/18

В първи двубой се изправиха тимовете на Зелинград и Преслав. Прогнозите за дерби в откриващата среща на кръга бяха оправдани. Зелинград отново показа добра игра, с която доказа, че ще бъде "трън в очите" дори и на най-добрите. Мачът вървеше изключително равностойно през цялото време, а головете пред двете врати се редуваха. В крайна сметка брилянтно представяне на Валентин Цоков донесе победата за Преслав. Той вкара 4 попадения, с които до голяма степен измъкна отбора си от трудната ситуация. Краен резултат - 4:6Статистика от срещата може да намерите тук.

 Втората среща бе между Сименс и Светкавица. Отборът на Светкавица постигна съвсем закономерна победа, въпреки че този път момчетата от Сименс оказаха съпротива. Тя обаче не бе достатъчна да вземат нещо в мача. Краен резултат - 4:8 Статистика от срещата може да намерите тук.

В третият двубой излязоха отборите на Сириус 1 и Фантастико (Враца). Получи се много интересен мач, чийто изход не се знаеше до последно. В крайна сметка силите на Сириус 1 не стигнаха, а играчите на Фантастико се поздравиха с нова победа. Краен резултат - 2:3Статистика от срещата може да намерите тук.

Четвъртата среща бе между Изток и Черното лале. Този двубой ще се запомни със здравата игра на двата отбора. Играчите на Черното лале се отчетоха с много стабилно представяне в защита. Постъпите до тяхната врата бяха добре затворени. След стабилната си игра в защита, символичните гости успяха и да се разпишат. И двата гола отбеляза Злати Томов. Те се оказаха решаващи и напълно достатъчни за победата. В 36-ата минута Цветко Павлов върна едно попадение за Изток, но то не бе достатъчно. В края на мача страстите надделяха. Неделин Костадинов от тима на Изток получи директен червен картон, тъй като извърши грубо нарушение, а след това се спречка с противников играч. Краен резултат - 1:2Статистика от срещата може да намерите тук.

В петия мач един срещу друг се изправиха Сенсата и Мургаш Врачеш. Очаквано, двата отбора спретнаха истинска футболна битка, която предложи доста емоции за зрителите. В 15-ата минута Теодор Тодоров вкара за Мургаш, но още следващата атака Красимир Наков върна попадението. Двата отбора си размениха по още един гол и така резултатът на полувремето бе равен - 2:2. Интригата бе огромна, а интересът към двубоя се покачи. С началото на втората част, отборът на Сенсата шокира противника си, след като поведе с 4:2 след голове на Красимир Наков и Радослав Зарев. Резултатът обаче не се запази дълго. Последваха силни минути за Мургаш. Ивайло Златев започна акцията за спечелване на мача с гол в 36-ата минута, а мисията бе изпълнена от Цветелин Цаковски и Деян Димитров, които добавиха по още 2 попадения. Краен резултат - 4:7Статистика от срещата може да намерите тук.

Последният двубой за кръга бе между Сириус 2 и Микроак. Отборът на Микроак не срещна никакви трудности и разгроми скромния си противник. Краен резултат - 0:10Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика,класиране,програма и голмайстори може да намерите тук.







Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete