Събота, 27 Април 2024, 11:31

Резултати след срещите от втори кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград

4 Март 2018, 19:50
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1888 3


Днес се проведоха двубоите от 2-ия кръг на втори полусезон на АФЛ Ботевград. Мачовете трябваше да се изиграят миналата седмица, но лошото време принуди те да бъдат отложени. Въпреки благоприятните условия за провеждането на футболни срещи, отново имаше мачове, които не се проведоха.

Първият плануван двубой между Сименс и Север бе отложен

В първата за деня среща, Мургаш Врачеш се изправи срещу Сириус 1. Двубоят премина под абсолютен контрол на миналогодишния шампион, който успя бързо да се върне към победния път след загубата от Фантастико преди две седмици.
Момчетата от Сириус 1 не успяха да намерят отговор към отправеното предизвикателство от страна на техния съперник и така закономерно срещата завърши с победа за Мургаш. Краен резултат - 8:1. Статистика от срещата може да намерите тук.


Втори помежду си играха Фантастико (Враца) и Никсметал Груп. Двата отбора сформираха изключително завързан двубой, който определено отговори на своя етикет и предостави качествен футбол за гледане. Играчите на Никсметал започнаха по-добре мача и успяха да натрупат комфортен аванс от три гола. Точно тогава символичните гости подцениха ситуацията и помислиха, че трите точки са гарантирани. Последва реакция от страна на Фантастико, които успяха да върнат две попадения и усилено притиснаха съперника си в опит да изравнят. Със сетни усилия обаче, тимът на Никсметал Груп се справи с тежката ситуация и овладявайки положението грабна изключително важни три точки. Краен резултат - 2:3. Статистика от срещата може да намерите тук.


Кръгът завърши с дерби в дъното на таблицата между Черното лале и Сириус 2. По-рано отборът на Сириус 2 трябваше да играе отложения си мач срещу Бичкиите от първия полусезон, но срещата така и не се проведе, поради неявяване на Бичкиите.

Така силите бяха съсредоточени в дербито с Черното лале. Двубоят бе много оспорван, а победителят се излъчи в последните минути от мача. През първото полувреме играта бе равностойна и двете страни имаха някои добри възможности за отбелязване на гол. Тимът на Черното лале поведе, но последвалата реакция от страна на Сириус 2 бързо ги върна в мача. Все пак неслед дълго символичните домакини отново водеха в резултата. Тогава играчите на Сириус 2 опитаха да поемат контрол над събитията, владееха повече топката и създадоха доста голови положения. "Лалетата" обаче умело бранеха своята врата и убийствените им контраатаки се прославиха с много добра успеваемост, което в крайна сметка бе и ключът към техния успех. Краен резултат - 5:1. Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2017

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete