Петък, 3 Февруари 2023, 15:53

Рокада в ръководството на ГЕРБ София-област

26 Август 2022, 16:41
(2) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4763 0


Бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов става координатор на ГЕРБ за Софийска област на мястото на досегашния координатор – Николина Ангелкова.

Както „Балканец“ вече писа, Ангелкова няма да бъде в листата на ГЕРБ за Софийска област на предстоящите парламентарни избори на 2-ри октомври. Освен, че няма да се кандидатира за депутат, бившата министърка на туризма освобождава и постът на областен координатор.
През изминалата седмица структурите на ГЕРБ в Софийска област са уведомени за решението на партията да замени доскорошния координатор Николина Ангелкова с екс-министъра на вътрешните работи - Младен Маринов, който на последните парламентарни избори бе водач на листата на ГЕРБ за Софийска област. Маринов е роден на 21.11.1971 г. в Тетевен. Завършва Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност на МВР /ВИПОНД, понастоящем Академия на МВР/ през 1997 г. Дипломира се по специалност „Право“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград през 2005 г. Получава магистърска степен от Академията на МВР (2005) и Военна академия „Георги С. Раковски“ (2014).
Доскорошният депутат - Васил Цветков, който е строителен инженер по образование, поема функцията на административен секретар на ГЕРБ в София област.

Васил Цветков беше народен представител от ГЕРБ в периода 2017-2021 г. , след това бе заместник-кмет на община Костенец до месец юли тази година, а сега работи в частния сектор в родната си община Елин Пелин. Цветков е и координатор на младежката структура на ГЕРБ в областта.

Целите на новото ръководство са да се предостави възможност за изява на образовани и успели в своята професия млади хора от Софийска област, ангажирани с обществени каузи и ползващи се с авторитет сред съгражданите си.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (40)

Какво мислите за военното нахлуване на Русия в Украйна

Анкета » коментари (40)

Какво мислите за военното нахлуване на Русия в Украйна

отговори
Абсолютен акт на агресия от Путин и нарушаване на международното право (827)
70% Complete
Русия не е виновна, Украйна и Западът предизвикаха реакцията на Москва (1968)
70% Complete
Напрежението ескалира, но скоро ще спадне, светът не може да си позволи такава война (123)
70% Complete
Голяма грешка на Путин, това ще е краят му (116)
70% Complete
Нека не бързаме с изводите, дано всичко приключи скоро (375)
70% Complete