Вторник, 14 Май 2024, 17:45

Ротари клуб и Инер Уил с Коледен благотворителен бал

9 Декември 2016, 23:15
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4887


За пета поредна година Ротари клуб и Инер Уил в Ботевград организираха Коледен  благотворителен бал. Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване и поставяне на соларни светещи знаци, указващи пешеходните пътеки пред детските градини и училища.

Гости на тържеството бяха кметът на общината Иван Гавалюгов, зам.кмета Цветелин Цветков, общински съветници, лекари, директори на учреждения, представители на бизнеса , на образователната сфера и просветна дейност, и други. Да подкрепят благотворителната кауза бяха дошли настоящия и паст асистент дистрикт гуверньори за Зона 1 – Евгений Макавеев и Стоил Костов, приятелите от Ротари клуб Бор (Сърбия) и приятелите от Ротари клуб Враца.
Приветствие към всички гости отправиха Валентин Начев, президент на Ротари клуб-Ботевград и Камелия Ценева – президент на Инер Уил.
„Изпълнен съм с голяма признателност и гордост, че виждам тук отново много от вас, които подпомогнаха миналогодишната благотворителна инициатива на Ротари клуб. Благодаря ви за вашата съпричастност, отзивчивост и хуманност!Благодаря и на тези от вас, които се включиха в дарителската кампания, но не успяха да присъстват!”, каза Валентин Начев.
 
Над 140 гости бяха изпълнили салона на ресторант „Ботевград” в хотел „Ботевград”. Изненадата на вечерта бяха танцов състав „Чинарите”. Организаторите бяха подготвили томбола, която внесе повече настроение в празничната вечер. Раздадени бяха повече от 30 награди. Кремена Димитрова и Атанас Колев пък забавляваха присъстващите с разнообразния си репертоар от незабравими български, руски, английски, италиански песни от близкото минало и днес. 


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (134)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (50)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete