Четвъртък, 16 Май 2024, 10:39

РУ- Ботевград областен първенец на турнир по футбол за служители на ОДМВР - София

7 Октомври 2016, 17:34
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3097 5


На 6 и 7 октомври на спортния комплекс в село Мирково се проведе Областен турнир по футбол на малки врати. Участие взеха 12 отбора, в състава на които, освен служители на районните управления на Oбластната дирекция, се включиха и техни колеги от районните служби „Пожарна безопасност и защита на населението”.
Официалното откриване на турнира бе на 6 октомври от 10.00 часа. В първия състезателен ден се провежда елиминационният кръг, а през втория - същинската битка за медалите.

През първия ден РУ- Ботевград записа две категорични победи в групата. В първата среща ботевградските полицаи победиха "ДАНС" с 2:1. Във втората среща се наложиха с 3:0 над РУ- Елин Пелин.

Така отборът на РУ- Ботевград се класира за финалите, които се проведоха днес. В първата среща на четвърт финал отстраниха РУ- Своге след изпълнение на дузпи, в редовното време 1:1. На полуфиналите се изправиха срещу отбора на РУ- Самоков, като там не срещнаха трудности и победиха с 2:0.
Във финалната среща отново победителят бе решен след изпълнение на дузпи, като ботевградчани бяха по-точни и се поздравиха с първото място, докато отборът на Костинброд остана втори.

Освен първото отборно място, двама от футболистите на РУ- Ботевград взеха и индивидуални награди. За най-добър вратар бе определен Александър Йорданов, а най-добър играч на турнира - Мирослав Захариев.

В отбора на РУ- Ботевград взеха участие Теодор Бочев, Мирослав Захариев, Александър Йорданов, Васил Василев, Пламен Вутов, Тодор Дилов,Христо Христов, Милчо Първанов.

Спортното мероприятие се провежда с изключителната подкрепа на община Мирково, „Аурубис България” и „Елаците- Мед”. Организатор на мероприятието е Спортен клуб „Мусала ОДМВР- София”

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 20:20

    Да се радваме ли, да ривем ли, що ли?????Полицайчета, с нетърпение чакаме новината, когато ще сте първи по разкриваемост на престъпления тук, в Ботевград.Кога смогнахте да ритате топката и началниците ви с кой акъл ви пуснаха, когато ривете постоянно, че нямате хора.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 20:32

    Тихо бе! Га ядат кифтета не риват!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 20:48

    Браво, подкрепям инициативата за малко спорт.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 02:15

    ma te vsi4ki s koremcheta ... male male

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 14:59

    Сашко баретата

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (243)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete