Сряда, 1 Май 2024, 05:30

Румен Гунински и съветници на БСП на срещи с жителите на Правец

22 Октомври 2015, 20:35
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3880


С желание да стигнат до всеки свой съгражданин, кандидатите за общински съветници от БСП и Румен Гунински- кандидат за кмет на общината, провеждат срещите си в град Правец.

Вече преминаха  събранията в мах. Скърнава, Пушкарска махала, с горната част на града над бул. „ 3-ти март“, с жителите в района под бул. „ 3-ти март“ към  мах. „Елаша“.

При голям интерес, открито и в разговор премина и срещата с живеещите в жилищния квартал „Север“. Срещи се проведоха с учителите от трите училища в града, със здравните работници и културните деятели.
„Благодаря, че отделихте от времето си и ни дадохте възможност да представим вижданията си за развитието на града ни“- така започваше всяка среща кандидата за кмет  Румен Гунински.

Какво отличаваше тези срещи и на какво се акцентираше?

Всеки кандидат от листата на съветниците предствяше своите мотиви за това да се кандидатира за общински съветник. Коментираха се качествата, професионализма и доказаните успехи на всеки от кандидатите в листата на БСП.

Бяха представени като акценти на бъдещо управление на общината конкретни , подготвени и изпълними проекти, с план, срокове и готовност за предприемане на конкретни дейности.

Наблягаше се, че мотото на кампанията, която водят Румен Гунински и кандидатите за съветници от БСП е кампания на толерантността, без да се правят провокации, да се отправят нападки или обиди към опонентите.

„Трябва да можем да се гледаме в очите и след края на кампанията- споделяше кандидата за кмет Г-н Румен Гунински. Изборите ще приключат скоро, но ние живеем в един град и трябва да можем да се гледаме открито и да се поздравяваме. Важното е хората да излязат да гласуват, а ако ние сме ги убедили и те са ни повярвали, че можем да управляваме добре, мислим и имаме визия  за развитието на общината ни, нека да ни подкрепят с бюлетина № 3.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (194)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete